Sep 30, 2012

Segmen Jiakreatifelt: Blog aku cantik tak?


entry ini melekat sehingga 30/9/2012
makluman: Tarikh akhir untuk aaku mengupload gambar blog anda ialah 15/09/2012
namun proses pengundian dilanjutkan sehingga ke akhir bulan ini.
selamat mengundi semua...
Selamat petang semua.:P sihat ker..?
alhamdulilah,di petang jumaat ini ..aku nak buat 1 segmen(dengan harapan ada lah insan yang sudi untuk join)

Syarat Segmen:
  1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog
  2. Follow blog aku yer(untuk sebarang perubahan maklumat)
  3. Like my fanpage Jiakreatifelt
  4. Buat satu entry bertajuk "Segmen Jiakreatifelt: Blog aku cantik tak?"
  5. Dalam entry korang.perlu letak banner aku ini dan link kan nyer ke segmen ini.
http://3.bp.blogspot.com/-lanUzA4Qq1w/UEB6NDTEaeI/AAAAAAAAFpQ/fY2wMfStJVI/s320/Untitled-1.png
   6. Tag seberapa banyak kawan2 kamu dan pastikan mereka tahu
   7. Tinggalkan link entry korang dalam kotak komen aku yer..untuk aku buat lawatan..huhuhu
   8. InsyaAllah segmen ini akan di mulakan dari hari ini (31/08/2012) sehingga akan di beritahu.Bergantung kepada permintaan^____________~V

Cara undian Segmen: Blog aku cantik tak?
  • Blog korang akan diprint screen dan gambarnya(gambar blog korang) akan diupload dalam 1 album iaitu BLOG AKU CANTIK TAK ?di facebook Jiakreatifelt 
  • Apabila telah selesai diupload,korang promote lah link gambar korang itu kepada kawan2 untuk mereka LIKE
  • Aku mencari 3 pemenang blog aku cantik tak?
  • Peserta yang mempunyai LIKE terbanyak mempunyai peluang yang tinggi untuk di kira sebagai pemenang dan sekiranya blog korang ringan,ia juga adalah satu bonus^____^

Senarai Hadiah:
  •  Duit raya RM30,RM20 dan RM10(Topup)
  •  Barang craft dari Jiakreatifelt : Bekas tisu dan keychain
  • Semua peserta yang join segmen ini..akan disenaraikan dalam bloglist aku^___________^
update:
SILA TENGOK URL GAMBAR MASING2 DISINI

    Tarikh akhir untuk anda join ialah pada 15/09/2012(bagi memudahkan pihak admin menguploadkan gambar blog kalian dalam album Jiakreatifelt facebook.)Undian akan dilanjutkan sehingga 20/09/2012.sebarang masalah..sila pm pihak admin yerk..

    Akhir sekali..dengan harapan ..korang sudi kan lah memeriahkan segmen sederhana aku ini.korang memang best!! DAAAAA

    Sep 29, 2012

    maaf di atas kesibukan


    di atas kekangan waktu aku jarang update blog,apatah lagi untuk blog walking seperti dulu.Namun akan aku cuba sedaya upaya aku untuk mengupdate sekalipun hanya dengan sepotong ayat.Tambahan pula,aku jugak ketandusan idea..untuk menulis di dalam entry aku.Cuma aku ingin kongsikan sesuatu yang agak menarik dengan korang semua(if ,tidak menarik..sila abaikan k..:P)moga kata-kata ini dapat merawat sedikit sebanyak kelukaan yang korang sedang alami..*bersesuaian dengan apa yang aku alami sekarang**emotion disorder..huhuhuh:(

    ESOK (1/10/2012)ADALAH PENGUMUMAN PEMENANG BAGI SEGMEN JIAKREATIFELT: BLOG AKU CANTIK TAK?agak-agak siapalah yang menjadi pemenang..Nantikan esok yar..InsyaAllah:P



    Sep 22, 2012

    "segmen Saya nak hadiah Misteri dari si Pipi Merah"

    memang nak hadiah dari cik si pipi merah..mana tahu ada rezeki kan..jOM semua memeriahkan nya..
    Klik sini===>Sini

    Korang tahu ker ini..?



    tahukah korang semua bahawa suami saya hensem seperti dalam gambar di atas?hihihi

    1. Tahukah Anda apabila 350ml air yang diambil dari paip sinki dan kemudiannya dituangkan ke dalam cerek yang mengandungi 150ml air suling dan dibiarkan terdedah kepada nyalaan api bersuhu 100 darjah celcius akan menghasilkan satu cecair yang dinamakan air masak.


    2. Tahukah Anda bahawa air sirap merupakan salah satu bahan asas dalam pembinaan sebuah helikopter. Ini kerana kajian telah dibuat, seorang pembina helikopter memerlukan air sirap untuk menghilangkan keletihan semasa membuat helikopter, tanpa air sirap mungkin helikopter tersebut tidak dapat disiapkan.


    3. Tahukah Anda bahawa Sebuah kereta yang dipandu selaju 220 km/j tidak akan dapat memotong kereta yang dipandu selaju 40 km/j sekiranya kereta-kereta tersebut dipandu dari arah yang bertentangan.


    4. Tahukah Anda dalam bahasa Inggeris dan Italy , jurugambar dikenali sebagai paparazi. Perkataan itu dipercayai diambil dari watak paparazzo dalam filem La Dolce Vita yang diterbitkan oleh Federico Fellini pada tahun 1960. Dalam bahasa melayu pula, ayah kepada seorang budak yang bernama Razzi juga boleh dikenali dengan nama papa Razzi.


    5. Tahukah Anda bendera negara Denmark telah dicipta 700 tahun lampau, menjadikan bendera paling lama digunakan di dunia lebih lama daripada penggunaan susu cap bendera.


    6. Tahukah Anda magnet ialah sejenis logam yang juga digelar besi berani. Sebagaimana namanya magnet ialah besi yang berani menarik butir-butir besi lain kearahnya. Bagaimanapun orang yang diupah untuk menarik kereta bukanlah magnet.


    7. Tahukah Anda cicak memutuskan ekornya apabila diganggu. Apabila cicak menyedari yang dia diekori oleh sesuatu, ia akan memutuskan ekornya supaya benda itu tidak mengekorinya lagi atas alasan tanpa ekor sudah tentu ia tidak akan diekori lagi.


    8. Tahukah Anda gunung berapi yang berusia tiga ratus tahun disahkan masih aktif untuk meletup. Tapi mengikut kajian ahli gunung, api elektrik di rumah kita tidak akan aktif jika tidak membayar bilnya selama tiga bulan.


    9. Tahukah Anda orang yang tidak pernah kisah langsung tentang wang ringgit, pangkat, kedudukan dan harta dunia ialah Orang Utan.


    10. Tahukah Anda ahli sains seluruh dunia bersepakat jika nasi ayam dimakan sewaktu lapar, perut kita akan mengalami satu tindakbalas yang berupa kekenyangan. Nasi ayam juga boleh digunakan sebagai ubat untuk menggembirakan hati kita bila nasi ayam yang dimakan itu dibelanja oleh kawan kita..


    11.Tahukah anda bahawa perempuan sukakan perkataan POTONGAN.Contohnya,perempuan akan ecxited bila ada potongan harga.perempuan akan menjaga potongan badan terutamanya selepas bersalin,

    hmmm... macam org punya akal la ni...

    ...tahukah anda jika anda menjolok lubang plug elektrik di rumah anda dgn tangkai garpu, jiran anda akan makan kenduri 3 malam di rumah anda?


    minta maaf banyak-banyak..yer..jika ada yang terasa.ini hanyalah mainan dan gurauan..

    Malas la nak cerita..


    Hai semua kawan2.Sihat kah kalian hari ini?Aku alhmadulilah dah kembali sihat.^___^OK..tengah bosan tuh maih cergaskan otak korang dengan menjawab teka-teki ini.Siapa dapat jawab boleh tinggalkan di komen aku yerk..?apa hadiah kalau betul?penginapan secara percuma dirumah masing-masing..hihihi
    jom teka...
    siapa yang pandai meh arr teka....
    1. Rumah aperkah yang gunakan banyak  air?2. Apa dia "Jauh dimata, dekat di hati"?3. Naper ye... pokok kelapa depan rumah ditebang?4. Hitam, panjang, dipeluk dan diapit dua peha.
    dikesempatan korang dah teka kan..jom kite baca satu kisah yang agak menarik..moga dapat mengambil pelajaran.InsyaAllah
    Gambar yang tiada kaitan..tapi sweet kan^^
    Pada masa dahulu, ada sebuah negeri dimana semua rakyatnya amat RAJIN belaka tidak ada yang malas.
    Jadi pada suatu hari, rajanya membuat pengumuman hendak mencari seorang yang malas. Semasa perhimpunan itu, adalah seorang lelaki mengaku

    Katanya : "saya adalah yang paling malas"

    Raja pun bertanya : "apa tahap malas awak?"

    Lalu jawab lelaki tersebut :"kalau saya hendak makan,ada orang yang menyuapkan saya".

    Tiba-tiba datang seorang lelaki lagi : "Saya lebih malas lagi dari dia tuanku".

    Tuanku pun bertanya kepadanya : "sampai mana pulak tahap malas awak?"

    maka jawabnya : "Kalau saya makanpun, sampai ada orang tolong kunyahkan".

    Maka raja pun terdiam.....
    Tanpa disangka2 datang seorang budak lelaki datang kepadanya sambil berkata:

    "saya adalah yang paling malas tuanku".

    Raja pun bertanya: "bagaimana pula tahap kemalasan awak?"

    budak itu pun menjawab : "Nak cite pun malas".


    p/s:Jangan kita jadi orang yang malas nak buat perkara2 baik..tapi kalau malas nak buat perkara2 jahat..memang wajib diutamakan.hihih.OKLAH,semua..Salam Sabtu


    Sep 21, 2012

    Petua dan Tips dari UAI

    1.  Petua isteri sayang suami


  •      kalau bini minta pitih(wang)seribu,beri 2 ribu.gerenti bini sayang 


  • 2. Bagaimana nak hilangkan perasaan buruk sangka dalam fikiran?

    • sentiasa ingat seksa Allah di akhirat dan mati pada bila-bila masa
    3.Doa kalau susah tidur
    • pejam mata dan zikir nama YA LATIF sampai terlena
    4.Bagaimana nak tahu amalan kita diterima Allah s.w.t?
    • Kita berubah dari buruk kepada baik,suka perkara kebaikan,hati senang ketika melakukan kebaikan,dan sedih kalau kita buat dosa.Hati akan sentiasa dekat dengan Allah
    5.tips hilangkan jerawat
    • jangan sentuh muka dengan tangan yang tidak bersih.Bila nasi menggelegak,buka tudung perik dan tadah muka biar kena wap nasi itu
    sekian,terima kasih..:)

    A guide to proper Hijab



    ~~~Hari ini..aku nak tulis entry dalam bahasa inggeris..so harap2lah korang paham english aku yang tidak seberapa ini~~~~~~~~
    ehem-ehem..
    today,i just want to share with you especially my dearest girl friends.About on how to wear hijab in proper based on syariah..InsyaAllah.I hope this kind of guidance could gives something benefit to yours.Before that,big thanks to OWHSOMUSLIM with nice and cutest cartoon.^^so impressed!!

    Ladies,
    in your opinion,why Allah asked muslimah to wear hijab?or Why you are wearing hijab actually?its comes from your heart..or my parents force me to do that?For me,hijab protects and safeguards women from harassment!and most importanty, it is  a form of obedience to our Lord, Allah.  

    Take note that hijab is not only about covering your head with a headscarf, but it’s about covering your body too!  A hijab isn’t complete until both requirements (head and body) are covered.

    Related verse from the Quran:
    ”… that they (the believing women) should draw veils over their bosoms and not display their beauty except to their husbands, their fathers…” [ An-Noor 24:31 ]

     Even if you are wearing off your body, but if these tight and appeared your physique, your Hijab is not complete..
    Related hadith: 

    •The Prophet (pbuh) said: “There are two types of people in Hell-fire whom I did not see: People who have with them whips that are like the tails of cow; they strike people with them. And women WHO ARE DRESSED YET NAKED, who are Mumilat (ie: who shake their shoulders when they walk, who draw the attention of those who are looking at them) and Ma’ilat, (ie: they walk in a slanting manner, strutting with a kid on fluidity of motion, so as to attract others)… they will NOT enter Paradise, nor will they smell its fragrance whereas its fragrance would be smelt from such and such distance” [ Sahih Muslim, Book 24, Chapter 26 #5310 ]

     Think that headscarf or long skirt of yours is solid enough? Look again, it might be transparent and people are able to see the shape of your hair bun or legs! Whatever material or fabric you put on yourself; make sure they are not transparent!

    keep your attire or outfit simple and modest! There’s no need to be flashy in order to attract the attention of others! Most importantly, it should be free of anything that may lead to arrogance, self-conceited, pride and riya’. As ladies, we are to display Allah’s blessings upon us in our clothing, but do it without going to the extreme of wastage or extravagance.

    Related hadith: 
    •The Prophet (pbuh) said: “He who trailed his garment out of pride, Allah would not look towards him on the Day of Resurrection” [ Sahih Muslim, Book 24, Chapter 8 #5195 ]

     “Are you a girl… or a boy?” Is the type of question other people shouldn’t be asking when it comes to an individual, and we should avoid it at all costs! Dressing up/ looking as the opposite gender is dangerous to self, as it challenges the pride and it brings confusion to others. So ladies, be proud of your girly self! :)

    Muslim ladies too, have their own style and fashion to be proud of! :)Proud to be muslim^______^
    so,let start now and practice.InsyaAllah,if you are trying to do kindness....Allah is helping you.Muslimah dont take it your aurat is simple..Please take it as your pride.Others will respect you:)trust me!
     do not change drastically but slowly changing continuously

    Sep 19, 2012

    Blog ini pulak yang ke3

    best tak lagu FREEDOM ini...?hihihi.iklan sekejap.

    btw,hari ini..aku nak memanjatkan kesyukuran kepada Nya diatas kesempatan untuk menyiapkan edit blog ini.Blog ini hak milik dari Syahirah..

    tanpa banyak bicara ku persembahkan blog ini kepada anda semua..

    ok..yang ini HEADER..
    Beliau minta agar blog nyer bertemakan islamik dan keperempunan.
    warna pilihan adalah pink dan warna2 lembut.
    Beliau juga minta diselitkan kata2 islamik di header nya
    yang dibawah ini pula..adalah footer



    ini adalah gambar keseluruhan..^^
    kepada tuan belog..harapan tinggi agar beliau menyukai nya..^_______________^
    Bagi sesiapa yang hendak order..sila maklumkan kepada aku yerk...my pleasure.


    ok..finally..last edit..tak tahu kenapa aku tukar.rase macam yang dulu tuh,serabut kan.so,harap2..yang ini beliau suka^^

    Sep 18, 2012

    ujian sakit

    hendak dijadikan cerita..semalam aku tak berapa sihat.Jadi encik suami bawa aku ke hospital Labuan.Sampai sahaja disana,keadaan hospital agak crowded.erm,ramai pulak yang sakit.hatiku mendengus.Dari pukul 830mlm kami sampai pukul 10.00mlm akhirnya aku dipanggil masuk..wah,lamanya.WAITING IS KILLING.aku rasa tak larat sangat nak menunggu..kepala mula beratt,badan dah jadi suam2 panas,pinggang dah mula sakit,(Hanya Allah yang tahu).didalam bilik doktor,aku diarahkan untuk mengambil sampel air kencing aku..aku dah memang predict yang aku mungkin menghidap kencing kotor..yela,dari semalam..keluar masuk toilet..sampai rasa badan dah begitu tidak bermaya..bayangkan.
    so,apa lagi aku pun kena cucuk..mujur kat tangan je.(actually sebelum ni,aku pernah jugak kencing kotor)siap kena masuk air 2 botol lagi..
    apa yang sebenarnya aku nak cite ni kan..^____________^
    enthlah,tidak ada idea..maybe.sekarang ni pu tengah menaip dalam keadaan berbaring.Kepala rasa berat laggi ni.

    kawan2..semua..tolong doakan aku cepat sembuh yer.sesungguhnya doa kalian amat diperlukan.(dalam sakit2 ..aku buat jugak edit blog orang..eentah apa lah yang akan dikomen oleh owner blog tersebut..)mesti  entah papa kan..
    okeylahsampai disini coretan mengarut aku ..nie.korang jaga kesihatan jugak..kerana nikmat sihat itu adalah sangat bermakna...^_____________^

    Sep 17, 2012

    Mungkin bukan waktu ini



    "Keikhlasan itu umpama seekor semut hitam di atas batu yang hitam di malam yang amat kelam. Ianya wujud tapi amat sukar dilihat."

    Sep 16, 2012

    Blog ku berwajah baru lagi lagi...


    alhamdulilah,siap jugak blog aku dengan berwajah baru serta berlagu (cehh..asyik tukar-tukar je lagu ku ini)..^^ok lah,tak mahu berceloteh panjang..jom layan gambar blog aku ini..

    actually,aku tak ada idea nak update apa blog hari ini.so,cerita pasai apa yang buat semalam je la kan.Syukur berjaya menyiapkan tempahan blog kawan2..so curik2 masa mengedit blog sendiri.
    bagi sesiapa yang nak merasa air tangan aku untuk mengedit kan blog korang juga..(perghhh..)bolehlah pm aku atau tinggalkan nota di shout box aku ok?insyaAllah..korang akan dilayan dengan baik sekali.Tapi nak minta maaf tolong hormati privacy aku.:D Kadang-kadang aku lambat /tidak balas msg korang maksudnya..aku busy atau aku rasa soalan itu aku tak perlu jawab kot kan..hihihih.minta maaf jika ada yang terasa.

    Sep 15, 2012

    Tutorial#16 : Buat menu dan sub menu

    ok..tengok gambar dah ada idea tak..(maksud menu dan sub menu)

    serius,aku sangat excited untuk buat tuto ini,kerana tuto ini walaupun agak complicated..namun hasilnya sangat berpuas hati.Baiklah,tanpa keraguan lagi marilah kita memulakan tuto yang cool ini.^___________^

    • Dashboard >> Design >> Edit Html >Expand tick widget
    • Ctrl +F cari ]]></b:skin> 
    • copy kod dibawah dan pastekan DIATAS KOD yang korang cari tadi
    #jsddm {
    margin: 0;
    padding: 15px;
    z-index:1000000000;
    position:relative;
    }
    
    #jsddm li {
    float: left;
    list-style: none;
    font: 12px Tahoma, Arial;
    }
    
    #jsddm li a {
    display: block;
    white-space: nowrap;
    margin:1px 3px;
    border: 1px solid #AAAAAA;
    background: #cccccc;
    background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, from(#ebebeb), to(#cccccc));
    background: -moz-linear-gradient(top, #ebebeb, #cccccc);
    padding: 5px 10px;
    -webkit-border-radius: 5px;
    -moz-border-radius: 5px;
    border-radius: 5px;
    text-shadow: #ffffff 0 1px 0;
    color: #363636;
    font-size: 15px;
    font-family: Helvetica, Arial, Sans-Serif;
    text-decoration: none;
    vertical-align: middle;
    }
    
    #jsddm li a:hover {
    background: #C8C8C8;
    }
    
    #jsddm li ul {
    margin: 0;
    padding: 0;
    position: absolute;
    visibility: hidden;
    border-top: 1px solid white;
    }
    
    #jsddm li ul li {
    float: none;
    display: inline;
    }
    
    #jsddm li ul li a {
    width: auto;
    background: #CAE8FA;
    }
    
    #jsddm li ul li a:hover {
    background: #A3CEE5;
    }
    warna MERAH itu korang ubahlah mengikut citarasa:D
    • kemudian,CTRL +F cari kod ini pulak <head>
    • copy kod dibawah dan paste SEBELUM KOD tadi <head>
    <script src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.2.6/jquery.js' type='text/javascript'/> <script type='text/javascript'> //<![CDATA[ var timeout = 500; var closetimer = 0; var ddmenuitem = 0; function jsddm_open() { jsddm_canceltimer(); jsddm_close(); ddmenuitem = $(this).find('ul').css('visibility', 'visible');} function jsddm_close() { if(ddmenuitem) ddmenuitem.css('visibility', 'hidden');} function jsddm_timer() { closetimer = window.setTimeout(jsddm_close, timeout);} function jsddm_canceltimer() { if(closetimer) { window.clearTimeout(closetimer); closetimer = null;}} $(document).ready(function() { $('#jsddm > li').bind('mouseover', jsddm_open) $('#jsddm > li').bind('mouseout', jsddm_timer)}); document.onclick = jsddm_close; //]]> </script>

    • SAVE LAJU2.. KEMUDIAN,BUKAK PAGE ELEMENT DAN BUKA NEW ADD HTML/JAVASCRIPT
    • COPY KOD DIBAWAH DAN PASTEKAN 
    <ul id="jsddm">
      <li><a href="#">Home</a>
      <li><a href="#">Menu 1</a>
      <ul>
      <li><a href="#">Drop 1-1</a></li>
      <li><a href="#">Drop 1-2</a></li>
      <li><a href="#">Drop 1-3</a></li>
      </ul>
      </li>
    
     <li><a href="#">Menu 2</a>
      <ul>
      <li><a href="#">Drop 2-1</a></li>
      <li><a href="#">Drop 2-2</a></li>
      </ul>
      </li>
    
     <li><a href="#">Menu 3</a>
      <ul>
      <li><a href="#">Drop 3-1</a></li>
      <li><a href="#">Drop 3-2</a></li>
      <li><a href="#">Drop 3-3</a></li>
      <li><a href="#">Drop 3-4</a></li>
      </ul>
      </li>
    
     <li><a href="#">Menu 4</a></li>
      <li><a href="#">Menu 5</a></li>
      <li><a href="#">AllBlogTools</a></li>
      </li></ul>

    • Dan klik SAVE.
    INGATAN:
    korang isi lah apa-apa yang berkaitan
    semoga berjaya semua!!!>_____________< senang kan tuto ini..

    blog yang kedua

    selamat pagi semua..syukur kepada Ilahi kerana masih diberi kesempatan untuk bernafas dimuka bumi Nya.dan alhamdulilah juga kerana aku telah berjaya menyiapkan hasil kerja ku.(walaupun serius..kesibukan mencengkam).minta maaf kepada tuan belog kerana aku mengambil masa agak lama untuk menyiapkan blog anda(seminggu...)hihiih..

    so,hasilnya nyer beginilah ..



    Ciri-ciri permintaan tuan belog:
    1.blog yang bertemakan warna hijau dan putih
    2.simple dan mesra pelanggan
    3.menu bar dan sub menu bar.**yang warna hijau tuh**(first time buat,alhamdulilah berjaya)**nanti aku kongsikan ilmu tuto itu ok..:D
    4.Blog ini adalah blog persatuan/bukan individu.so agak berat untuk melaksanakannya.

    dibahagian footer blog,beliau minta seperti dalam gambar diatas..

    okeylah,dengan harapan tulus ikhlas..moga2 tuan belog dan ahli kumpulannya berpuashati dengan hasil kerja aku ini.aminn..dan bagaimana pulak pendapat korang?menjadi tak ..hihihi

    okeylah,la ni nak continue siapkan order yang sedang menanti..daaaa

    Sep 11, 2012

    ooh my interview

    esok adalah 12/09/2012
    esok juga adalah hari rabu
    dan kenapa pulak dengan hari esok..?

    hihihi..esok merupakan hari aku di interview..wahh..tak prepare pape pun lagi nie.(busy dengan kerja sampai rasa penat sangat nak fokus untuk persiapan interview kali ni)^_______~~ online ni pun curi-curi masa..(seperti dalam gambar)

    minta maaf kepada yang sedang menanti untuk edit blog..sila sabar menanti k..malam nie,aku tidak dapat nak buat..coz kena gak prepare untuk esok..
    please dearest semua..doakan untuk aku esok yer..
    oklah..selamat malam semua...

    segmen;: Jom Naikkan Trafik Blog!

    JOM JOIN..SEGMEN NI SAMPAI PUKUL 6 PETANG NI TAU

    SAYA SUKA BLOGWALKING..HEPII^___________^SALAM KENAL SEMUA...

    Sep 9, 2012

    Alhamdulilah..siap sudah 1 blog

    Kebelakangan ini..kesibukan sedang menghimpit aku.namun akibat dari minat aku gagahkan juga utk memegang laptop,meninggalkan kerja ditangan, dan membuka mata seluas2nya utk mengedit blog dari Nabiela Biela.Thanks dear for trust me to edit your blog.^____________^
    weee...HEPi..sebab berjaya juga siapkan blog beliau.Dari semalam aku buat hinggalah ke saat ini..maaf kepada tuan belog kalau blog ini tidak cantik.sila maklumkan kepada akak jika ada yang kurang berkenan.
    kepada mereka yang sedang menanti order..sila beratur memolek k.anda akan dilayan selepas ini..cehhhh
    jom layan gambar blog beliau k.

    ini dibahagian header

    dibahagian tengah

    dibahagian kaki
    Jenis order:
    full edit blog meliputi header,footer,cursor,banner,blockquote..dan sebagainya..

    apa pendapat korang..?cantik ke tak hasil kerja ku ini...?mohon komen semua ya...^^

    Sep 7, 2012

    "zyraroxx: follower datang bertubi-tubi"

    sweet sangat banner die.

    •  FOLLOWER SEKARANG: 1282

    JOM JOIN SEMUA..KLIK SINI

    Sep 4, 2012

    SEGMEN MIZZ WENN : JOM TAMBAH FOLLOWERS DIBULAN SEPTEMBER !

    nak join?KLIK SINI

    TEMPOH SEGMEN INI SINGKAT JAA:BERMULA DARI HARI (04/09-06/09/2012)
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     
    Designed by Beautifully Chaotic