Make over blog kak ina

by - January 24, 2013

  • Buat sideincome dengan autoblogger
  • Nak anak!
  • Zombie
  • YUNA!
  • anda cun or cantik?

  • klik gambar untuk tengok blog beliau
    alhamdulilah,dah lengkap sebuah blog yang diminta oleh kak ina.Kak ina ni kire regular customer aku coz beliau minta untuk aku mengubah desgin blog beliau setiap bulan!waaahh...terima kasih kak coz percayakan saya untuk mengedit blog akak..
    Blog ni menjual produk2 kecantikan.Jom tengok produk apa kah yang dijual oleh beliau.kalau korang tengok wajah akak ni sebelum selepas memang terbaik la..!!layan...
    http://tabitasweetie.blogspot.com/


    You May Also Like

    2 comments