Feb 16, 2013

Segmen 3 in 1:Apakah?

sticky post
jemput semua untuk memeriahkan segmen simple ini.jasa kalian amatlah besar ertinya
  • Buat sideincome dengan autoblogger
  • Nak anak!
  • Zombie
  • YUNA!
  • anda cun or cantik?
  •  SEGMEN 3 in 1:Apakah?
    Tajuk segmen macam pape je kan..
    simple dan mudah je segmen nie.Yang mane korang semua boleh naikkan trafik blog,menambah bilangan followers dan juga like fanpage korang.Best kan?That why aku namakan segmen ini 3 in 1.Terlebih dahulu minta maaf sebab menggunakan "aku"..

    TINDAKAN YANG KORANG PERLU BUAT UNTUK TURUT SERTA DALAM SEGMEN INI IALAH:
    24/01/13-16/02/13



    • Follow blog aku yer..^^
    • Like Myfanpage 
    • Buat 1 entry yang bertajuk SEGMEN JIAKREATIFELT 3 in 1:Apakah? 
    • Copy Banner di bawah dan link ke blog aku yer.

    http://4.bp.blogspot.com/-xV3UgLag5Ac/UQD0EjNKZLI/AAAAAAAAAk8/fRQcLAjwymk/s1600/Untitled-1.png
    • Nyatakan jumlah follower dalam blog korang saat ini dan jumlah like fanpage korang plus sediakan sekali link fanpage facebook korang itu...bagi memudahkan aku dan kawan2 lain like^^
    • selain itu,letak backlink dalam entry korang.Maksudnya,Korang dapat tahu segmen ini dari siapa?WAJIB letak link blog yang telah promote kepada korang itu.Jika korang dapat tahu segmen ini dari aku sendiri,jadi letak lah link url blog aku.Faham tak?:)
      • sebagai contoh,Si A turut serta dalam segmen ni dan si A dapat tahu segmen ini dari si B.Maka si A wajib meletakkan link blog si B dalam entry yer.Faham kan?
    • korang perlu nyatakan korang adalah follower blog aku yang ke berapa..Bagi yang sudah follow blog aku sebelum ini,its ok.Tapi haruslah jujur yer."To get something you have to sacrife something"
    senarai peserta yang join segmen ini aku jamin akan follow dan like fanpage korang.adil kan?so,kalau korang nak orang lain like and follow blog korang..korang pun kena blogwalking peserta2 lain:D
    terima kasih semua harap2 dapat sambutan dari korang semua.^^.sebagai pengakhiran aku nak hadiahkan video comel ini kepada korang.sangggggat....comel.bestnya kalau dapat baby secomel nie.


    24 comments:

    1. SALAM..JOIN YE :)

      http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1-apakah.html

      ReplyDelete
    2. ore dah join

      http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1apakah.html

      ReplyDelete
    3. JOIN!

      http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1apakah.html

      ReplyDelete
    4. http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-3-in-1apakah.html

      ReplyDelete
    5. lapor diri :D

      http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-3-in-1-by-jiakreatifelt.html

      ReplyDelete
    6. http://www.aimisyahirah.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1apakah.html join!=)

      ReplyDelete
    7. Bismillah

      http://schazlynnfluvery.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1apakah.html

      ReplyDelete
    8. saya join :D

      http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1apakah.html

      ReplyDelete
    9. JOIN SINI

      http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1apakah.html

      ReplyDelete
    10. Kak ! adik join http://dayahdanish.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1apakah.html

      ReplyDelete
    11. Eyqa join jugak segmen menarik nie ^^ http://eyqahasnan.blogspot.com/2013/01/segmen-segmen-jiakreatifelt-3-in-1.html

      ReplyDelete
    12. http://umikasum.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1apakah.html

      ReplyDelete
    13. datang join jugak.. :D

      http://izatie91.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1apakah.html

      ReplyDelete
    14. Join :)

      http://schaazman.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1-apakah.html

      ReplyDelete
    15. Join....
      http://justforcontest.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1-apakah.html

      ReplyDelete
    16. http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1.html

      ReplyDelete
    17. http://youraremine.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1apakah.html


      join :))

      ReplyDelete
    18. Da join jugak =)

      http://www.ubaidullahjaafar.my/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1apakah.html

      ReplyDelete
    19. anis join.

      http://musicloveanisa.blogspot.com/2013/01/segmen-3-in-1apakah.html

      ReplyDelete
    20. akak jia..sy join^^..http://comey-comeyblog.blogspot.com/2013/01/segmen-jiaktreatifelt-3-in-1-apakah.html

      ReplyDelete
    21. join jugak
      http://aimifiqa.blogspot.com/2013/02/segmen-jiakreatifelt-3-in-1apakah.html

      ReplyDelete
    22. http://dyshasahhir.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-3-in-1apakah.html

      kenapa senarai peserta xboleh masuk linknya

      ReplyDelete
    23. http://meestring.blogspot.com/2013/02/segmen-jiakreatifelt-3-in-1apakah.html

      -meestring

      ReplyDelete
    24. join :)

      http://zamani84.blogspot.com/2013/02/segmen-jiakreatifelt-3-in-1-apakah.html

      ReplyDelete

    Follow me

    Hai.!Saya Jia.

    Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

    Followers