Segmen Jiakreatifelt:JOM EXCHANGE BANNER - Jiakreatifelt

Jan 15, 2013

Segmen Jiakreatifelt:JOM EXCHANGE BANNER

  • Buat sideincome dengan autoblogger
  • Preggy
  • Impian kanak2 ini
  • Design rumah sendiri

  • ALHAMDULILAH,inilah segmen aku saya yang kedua bagi bulan januari.segmen yang sangat simple:)
    cube korang tengok banner di blog korang.berhabuk tak?hihihi..seems macam saya jugaklah.Buat banner tapi tiada siapa pun nak amik kan.so,bagi menghargai banner di blog sendiri dan blog korang semua..jom ikuti segmen mudah ini.
    Beberapa langkah mudah di bawah:
    • Follow blog aku
    • pastikan korang ada banner blog sendiri
    • Tidak perlu buat entry hanya perlu amik banner aku di bawah dan letakkan di sidebar@ dimana2 dalam blog korang sebagai tanda bersetuju untuk exchange banner:)
    Jom exchange banner


    • sebagai balasan,korang perlu meninggalkan kod banner korang di kotak komen aku.Aku juga akan meletakkan banner korang semula di blog aku.fair kan?
    • Segmen ini tiada tarikh tutup..dan terbuka.InsyaAllah
    • SENARAI BANNER BLOGGER:

    2 comments:

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    @templatesyard