Segmen Jiakreatifelt:Pencarian bloglist 2013 - Jiakreatifelt

Jan 13, 2013

Segmen Jiakreatifelt:Pencarian bloglist 2013

  • Preggy
  • Impian kanak2 ini
  • Design rumah sendiri
  • bismillah..kalam indah ku atur rapi.
    untuk pertama kalinya bagi tahun 2013 ..aku ingin membuat 1 segmen mudah..yang mana aku nak mencari 
    bloglist baru..Memandangkan dalam blog aku tiada senarai bloglist kerana pengubahsuaian blog tempoh hari menyebabkan kehilangan senarai tersebut.Jadi,besarlah hati kiranya ingin menjemput semua rakan blogger join bagi memeriahkan segmen simple aku nie.

    syarat mudah:
    • follow blog aku bagi yang belum pernah follow(aku akan follow semula)
    • Buat entry bertajuk Segmen Jiakreatifelt:Pencarian bloglist 2013
    • dalam entry itu korang letak banner yang floweriesh dibawah:

    http://1.bp.blogspot.com/-FYEK9iH2kas/UO0oPdOEOmI/AAAAAAAAAQw/DaMK3nqveOg/s1600/SEGMENJIA.png

    • Tinggalkan link url entry korang di kotak komen aku.(LINK UNTUK KOMEN,CARI BUBBLE DI SEBELAH POST TITLE)
    • selepas segmen ni,aku akan letak url blog korang dalam bloglist aku:)..dan korang juga PERLULAH meletakkan URL BLOG AKU dalam bloglist korang ok? adil kan?
    • segmen ini akan tamat pada 13 Januari 2013.
    • ajak dan jemputlah seberapa banyak pun kawan2 anda untuk join..
    update:
    SENARAI PESERTA 
    SEKIAN,TERIMA KASIH.

    14 comments:

    1. First, join ke??? Hehe...

      link : http://www.nurdzafirah.my/2013/01/segmen-jiakreatifeltpencarian-bloglist.html

      ReplyDelete
    2. join sini ~

      http://cikzaniff.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifeltpencarian-bloglist.html

      ReplyDelete
    3. join..

      http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifeltpencarian-bloglist.html

      ReplyDelete
    4. dah join..n___n
      http://asha-amz.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifeltpencarian-bloglist.html

      ReplyDelete
    5. joined..!!

      http://dearmonyetsayang.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-pencarian-bloglist.html

      ReplyDelete
    6. http://www.mujadafewa.my/2013/01/segmen-jiakreatifeltpencarian-bloglist.html

      ReplyDelete
    7. da join!! ^_^
      http://meetmissza.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-pencarian-bloglist_9.html

      ReplyDelete
    8. joined,
      dah follow,
      http://www.silenceblogz.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-pencarian-bloglist.html

      ReplyDelete
    9. joined !

      http://areisuaproduction.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifelt-pencarian-bloglist.html

      ReplyDelete
    10. http://www.aimisyahirah.com/2013/01/segmen-jiakreatifeltpencarian-bloglist.html Saya join..:)

      ReplyDelete
    11. As salam..nieza try bukak blog ni thru fon guna mobile view..tp susah nak baca..ni baru jumpe kotak komen..nak bgtau..just want to let u know..overall mmg tak boleh bace..bground hitam

      ReplyDelete
    12. ..saya join..http://reerynn-zaidi.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifeltpencarian-bloglist.html

      ReplyDelete
    13. saya join ye :)

      http://cdiena.blogspot.com/2013/01/segmen-jiakreatifeltpencarian-bloglist.html

      ReplyDelete

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    @templatesyard