Feb 4, 2013

Make over blog untuk Kak ina


  • Buat sideincome dengan autoblogger
  • Jom minum dulu
  • Ice cream!!
  • Sabun cinta

  • alhamdulilah,siap jugak design blog Kak Ina.Act,dah 2 hari aku tak mengupdate blog.:) sibuk mendapat tempahan dua blog so..kena lah bergilir untuk menyiapkan blog-blog:P
    tema blog kak ina ini adalah polkadot dan menggunakan warna biru,hijau dan kuning.
    Blog kak ina ini menjual produk pelangsingan badan:)Jom terjah blog kakak ini.

    untuk kak ina:harap2 akak puas hati dengan design kali ini..terima kasih untuk segalanya:)
    ops!!akak nie bagi aku free felina inchi loss lotion..:)

    8 comments:

    Follow me

    Hai.!Saya Jia.

    Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

    Followers