Feb 17, 2013

my blog is messy

KECANTIKAN DIRI


siapakah pengkomen ini?

betulkah blog saya agak messy dan menyakitkan hati serta mate korang semua untuk membacanya?
mohon jasa kalian semua untuk komen yer^^
saya hanyalah orang biasa yang punya kelemahan.thanksss

23 comments:

  1. ntah okey je blog akak!~~
    akak di tag oleh saye hihi
    http://sujuelfarahin.blogspot.com/2013/02/segmen-20-soalan-untuk-farahin.html

    ReplyDelete
  2. blog akak comey..cume tak teratur sikit...yg lain ok jew..buat blog yg street cam bse pom ok..hee

    ReplyDelete
  3. for me okay je... nice, sweet and teratur... sangat catchy the eye ^_^

    http://www.zahidahwahid.com/2013/02/mode-blogging-activated/

    ReplyDelete
  4. blog akak da cantik tp mungkin a little bit messy kot..byk sgt hiasannya .. pape pn, suka shoutbox akk :)

    ReplyDelete
  5. ok je.. tak de apa-apa yg serabut pun.. kita suka blog ni.. die jeles kot..hihih

    ReplyDelete
  6. sidebar punya kotak tue, sangat2 awesome,seriusly.. cadangan shad: letak semua kotak2 sidebar yg awesome ke bahagian sebelah kanan aja.. shoutbox yang so sweet+awesome kat sebelah kiri tue, letak kat bahagian bawah sekali..
    p/s:nak kotak sidebar macam jia jugak... :) hehe

    ReplyDelete
  7. nicee blog..luaran xbrape pnting sgt kan..tp yg pnting kualiti penulisan blog yg mnjdi keutamaan..do visit my blog http://ahmadhifni29.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. blog awk xlah susah,cuma sidebat tu agak serabut sikit sikit..huhu,sori ye^^juz bg pendapat^^

    ReplyDelete
  9. @Izyanye la kot haha,,nak tengok blog die leh hihi saje

    ReplyDelete
  10. blog ni comel je... cute sngat... maybe sstgah blogger rase agak messy kot.. sebab tak berape nak teratur... Mungkin sebab diorang dah biase kedudukan widget kat template biasa... tapi blog ni tetap awesome.. sebab lain drpda yang lain =DD

    ReplyDelete
  11. wah.. menariknya layout blog ini.. ^_^. saya suka, saya suka. hehe

    ReplyDelete
  12. shoutbox paling cun pernah jumpe.. :D overall blog nii unik tapi little bit messy ^^ nice try dear :D

    ReplyDelete
  13. hurmm sian akak bagi saye okey je sbb tak pernah lagi jumpe blog camni semuenye sepesen je,,kalau saye kalau dapat koment camtu boleh jatuh semangat saye hihi! :D

    ReplyDelete
  14. salam... ok je :)cadangan saya: lagi okay law semua widget akk letak diseblah stu side..law guna wane pink cmni okay..sejuk je mata.. gabungan 2 warna pon dah ckup wat nmpk cntik..mungkin sbb kena scroll ketepi ( kekanan) kot buat little bit sush nak tengok sidebar..dr lappy sya la.. lappy len tak taw la pulak.. law guna template denim k simple k..lagi cun melecun kak.. shoutbox ni letak kat header..wink2..papepon cntik jugak mcm ni.. cdgn jelah td :)shoutbox tu comel jee :D suke...

    ReplyDelete
  15. Bagi saya, blog ni sangat comel, tak serabut pun tengok. Comel je. Yg paling saya suka shoutbox yg kiut-miut tu..aww~ Blog ni jugak lain daripada yg lain. Superb cute lah. :)

    ReplyDelete
  16. ta messy pun blogg nieyh . comel je :)

    ReplyDelete
  17. blog jia lain dr yg lain... xmessy tp susun atu sidebar br nmpak lebih tersusun..

    ReplyDelete
  18. lain dri yg lain,tapi sedikit payah nak cri mana entry mana yg lain2....

    ReplyDelete
  19. amal baru lagi, nak komen pun x expert, akak berbakat sangat dalam design. serius cantik.. mungkin cuma kurang teratur kut.. sebab mula2 amal masuk blog ni, amal kena cari kotak komen pun lama.. terkial2 jugak lah..

    ReplyDelete
  20. Bg sy ok dah skrg nie,cme myb sb xbse tgo layout yg cm akak pye sb len.tpi agak susah skit sb akak template hr tu ada wt hover kt shoutbox kan.so sy susah nak tinggalkan jejak kt situ n akak pye scrol bar ari 2 len tp skrg da ok da..

    ReplyDelete
  21. okay je.. comel n kiut.. tapi y kelakarnye.. anis nak cari shoutbox xjumpe.. anis g klik dekat y tulis shoutbox tuh.. patutla xkua.. upenye kat pic y cute kat bawah tu.. ehehehe, malunye saye!

    <3 anis

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers