Mar 31, 2013

kenal tak Nicki Minaj ?

siapakah Nicki Minaj@ namanya Onika Tanya Maraj?
kalau korang nak tahu siapa die nie..search kat google k?

cuma entry aku kali ini adalah berkenaan dengan apa yang telah penyanyi ni lakukan..
opsss!bukan nak kate aku terrrruja dengan die ni..oooh,tidak sama sekali..dan bukan nak promote kat korang...

nah!inilah die Nicki Minaj
sebenarnya...penyanyi ini telah menghina islam dalam lirik lagu nya..
MENGHINA ISLAM...

PLEASE...sangat biadap penyanyi ini....
----->tengok lirik lagu ini jugak.!!



dan apakah korang jumpa ada yang tidak kena pada lirik ini?

nah!!!

Tolong share sebanyak mungkin gambar nie untuk kita sedarkan orang ramai agar jangan support lagi Nicki Minaj.. Kalau ada lagu2 dia delete je... Buat apa nak simpan lagi... Boikot!!
Share with the world:

9 comments:

  1. memang biadap!huhh.kenal sangat dia ni,yang jadi juri american idol tak silapkan,tak minat pun dia.huhuhu.

    mohon share ye akak :)

    ReplyDelete
  2. hewwww,,,, =='' ble blah minat nah

    ReplyDelete
  3. ih.. teruknya. agam diorang kita xda pun kutok2.. asal laak drg nak hina agama kita? biadaffffnya

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum ... saya mmg x kenal penyanyi nih ... mmg tak tau pun wujud lagu nih ... thanks for the info

    ReplyDelete
  5. aishhh video die semua lucah2.. ya Allah thanks for sharing

    ReplyDelete
  6. terimas sebab share benda ni. kdng2 kita dok sdap dengar lagu tpi x perasan ada unsur2 cam gini.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Designed by Beautifully Chaotic