April 2013 - Jiakreatifelt

Apr 29, 2013

Segmen : Blogger Pinkish and Purplish
klik banner untuk join
5 Mei 2013 pukul 11.59 pm :)
gambar blog je la dipertaruhkan:)

actually,sejak akhir akhir ini aku sangat minat hello kitty dan oleh sebab itu aku pilih tema blog pada kali ini adalah warna pink.Hello kitty dan pink memang tidak dapat dipisahkan.

here,
selipar hello kitty.belongs to me:)

Apr 28, 2013

PILIH,KLIK DAN MENANG (1ST GIVEAWAY BY MAHIRAH MUHAMAD)

Apr 27, 2013

bestnyer wechat!!
siapa sekarang menggunakan wechat?
apa pendapat korang dengan wechat?akibat pengaruh iklan kat tv lisa bersama sam sedang wechat tuh..membuatkan aku berniat untuk mencuba wechat ini.
so far, memang best.sebab apa kite boleh dengar suara kawan kite banyak kali malah kalau kite nak dengar suare kite sendiri pun boleh.!!sangat mengujakan.inilah perbualan yang boleh direkod secara tidak langsung
bagi pengguna android memang anda boleh download di google play..sangat mudah tetapi dengan syarat mesti ada internet la yer...
ok,itu sahaja perkongsian aku...
jom wechat !!ia boleh merapatkan kembali ukhwah kite dengan kawan2 kite..:)

Apr 22, 2013

berpurdah itu ninja?
apakah persamaan antara ninja dengan orang yang berpurdah?

semalam aku berjalan dengan suami di shopping mall.seorang maknyah entah datang dari mana mentertawakan aku sambil mengejek aku ninja.ketawanya sangat kuat dah tahukan suara lelaki yang pura-pura perempuan.Mula nya aku agak terkejut dan ramai yang pandang kearah aku.Sememangnya wanita yang berpurdah ini dipandang pelik oleh sesetengah orang tetapi kenapa orang yang memakai seksi tidak pun dipandang pelik..?pelik pelik...
kepada si maknyah tuh,aku tak marah pun ko nak kata aku ninja.maih,aku nak ko bezakan sendiri mana satu ninja yang betul :)

nah!!inilah ninja!!

yang ini pula wanita yang berpurdah.

adakah terdapat persamaan?

tepuk dada tanya lah iman.


Apr 19, 2013

Allah itu Maha Pengampun
benji bananas
  • hello to my spesel
  • jemput register
  • Mini samsung RM999
  • KEMANA SELEPAS SPM

    game ini sangat best..!!

    jujur,aku dah rase macam addicted pulak once dah main games nie.
    jom lah kite main sama2.

    sekarang ni,monyet ni dah kawin n dapat one baby..
    best kan?

    ia boleh didownload di google play(android)

    siapa yang dah pernah main..jom kongsikan kegembiraan anda bersama saya.ceehhh..:)

Apr 18, 2013

says tukar ke 8share
walaupun says dah bertukar ke 8share..namun sama je kaedah nyer..:) 

bagi aku says ini adalah kaedah untuk dapat side income.tak banyak tapi ia bergantung pada usaha kite.
more you share more you gets..
setakat ni,aku baru je cash out sekali je..tapi itu pun dah cukup berbaloi..
jom!!siapa yang masih belum ada acc says ni..
jemput register

Apr 17, 2013

Apr 15, 2013

make over blog nadia
cun tak blog di atas?blog ala-ala wedding boutique ini dimiliki oleh nadia.
miss nadia ni rupenya seorang bakal fashion designer..wah!!teruja.
 
btw,semoga berjaya dalam hidup dan diberkati oleh Allah..:)
lama jugak aku ambil masa untuk siapkan blog adik ni coz kekangan waktu dan kerja yang bertimbun..alhamdulilah,akhirnya ini lah hasilnya.
 jom kite terjah blog beliau
terima kasih dik coz sudi tempah buat kali kedua dari akak.
ops!!blog aku pun berwajah baru.
tema hello kitty.tetibe rasa obses dengan hello kitty.ya ampun,sooorry...yer
 
 

Apr 9, 2013

doakan yer...

Apr 8, 2013

follower yang bertuah untuk direview
mari kite sambung review blog bagi followers yang bertuah..:)
mari kite ramai2 terjah blog C.T.K ini


terima kasih dear kerana sudi follow blog saya.salam kenal..tau.semoga berjaya dalam apa juga yang awak ceburi

dan follower yang bertuah ialah dari 


terima kasih awak sudi follow blog saya.salam kenal dan semoga teruskan perjuangan dalam dunia blogging ini.
Segmen : Team Follow Back By Mira

Apr 7, 2013

tahniah kepada pemenang segmen:aku gila blog
tahniah kepada pemenang bagi segmen:aku gila blog.
maaf di atas kelewatan mengumumkan pemenang.terlebih dahulu,tahniah dan terima kasih kerana support segmen simple ini..dan terima kasih kepada para sponsor.:)mohon maaf di atas segala kekurangan sepnjang segmen ini berlangsung.
pemenang bagi spesel gift:(purdah)
  1. http://tulisangadisbosan.blogspot.com/2013/03/segmenaku-gila-blog.html
*hadiah boleh di tuntut daripada http://www.balqisaqeela.blogspot.com/
pemenang bagi entry menarik:(topup rm5)
  1. http://kembarber4.blogspot.com/2013/03/segmenaku-gila-blog.html
  2. http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-aku-gila-blog.html
  3. http://www.cahayapermata.my/2013/03/segmenaku-gila-blog.html
*hadiah boleh di tuntut daripada http://www.afieqaisarah.com/
pemenang randomly (header n banner)
  1. http://sweetmissfifi.blogspot.com/2013/03/segmenaku-gila-blog.html
  2. http://flowerpowerme.blogspot.com/2013/03/segmenaku-gila-blog.html
*hadiah boleh di tuntut daripada http://tempahaneditfree.blogspot.com/
pemenang randomly(review blog)
  1. http://kisahgadisketawa.blogspot.com/2013/03/segmenaku-gila-blog.html
  2. http://merahsitulip.blogspot.com/2013/03/segmenaku-gila-blog.html
  3. http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/03/segmenaku-gila-blog.html
  4. http://gadis-hijau.blogspot.com/2013/03/segmenaku-gila-blog.html
  5. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-aku-gila-blog.html
*anda perlu memberi tahu bahawa awak adalah pemenang kepada http://www.afieqaisarah.com/
pemenang randomly(keychain sabah)
  1. http://doodlemerah92.blogspot.com/2013/03/segmen-aku-gila-blog.html
  2. http://yayaomeyy.blogspot.com/2013/03/segmenaku-gila-blog.html
hadiah boleh dituntut daripada https://www.facebook.com/OpzzpinkyDOTMy
sila pm nama,alamat dan no telefon kepada sponsor berkenaan serta nyatakan anda pemenang dari segmen jiakreatifelt:aku gila blog
terima kasih..sila tuntut hadiah kalian semua secepat mungkin sebelum hujung minggu ini..!!!
Maera Ismail Giveaway 2013
follower yang bertuah untuk direview
jom terjah blog beliau

blog solehah.jom terjah!!!

bersambung review blog .
entri sebelum ini
  1. http://www.jiakreatifelt.com/2013/04/follower-yang-bertuah-untuk-direview_5.html
  2. http://www.jiakreatifelt.com/2013/04/follower-yang-bertuah-untuk-direview.html
nothing to say about their blog.sangat awesome dan kemas!!keep blogging :)terima kasih banyak2 kerana sudi follow blog saya.
salam perkenalan.

Apr 6, 2013

make over blog Jijah
siapakah pemilik blog ini..?
jijah...:) atau korang nak tengok lebih jelas blog beliau..?jom terjah ke blog beliau
http://jijahcomey.blogspot.com/
perempuan dan warna pink memang tidak dipisahkan lagi.
begitu juga dengan cik jijah yang request blognya dihias dengan warna pink dan ala-ala romantik.
wah!!aku tak tahu lah aku berjaya ke tidak membuat ala2 romantik yg dimahukan oleh jijah .

korang sendiri tengok k:P
terima kasih jijah kerana mempercayai saya mengedit blog awak.

Apr 5, 2013

FIRST GIVEAWAY BY MIZ RIZHANI
  • hello to my spesel
  • jemput register
  • Mini samsung RM999
  • KEMANA SELEPAS SPM
    klik banner untuk join

    terima kasih kepada owner blog yang sudi mennjemput saya untuk memeriahkan segmen awak yang sememangnya dah cukup meriah tuh.saya hanya datang untuk meramaikan sahaja.:)jika ada rezeki...tidak kemana untuk saya kan.btw,goodluck untuk mereka yang join segmen ini.


follower yang bertuah untuk direview
siapakah pemilik blog yang bertuah kali ini?
buat Amira syakirah terima kasih kerana sudi follow blog akak.salam perkenalan yer..dan teruskan blogging.
kemas dan pink blog awak.akk suka!!:)

jom kite terjah pula bagi followers yang bertuah ini

http://latifahzainal.blogspot.com/
masuk je blog awak terus nampak gambar makanan.perut dah lah tengah lapar nie..hihihi.
btw,salam perkenalan awak..
dan terima kasih sudi menjadi followers saya..

oowwh,,itu sahaja review kali ini.akan ada lagi 6 followers yang bakal di review..:P

Apr 3, 2013

follower yang bertuah untuk direview
terima kasih kepada cik Nur Kamilia kerana sudi mengfollow blog saya.
nah,jom kite terjah blog beliau
salam kenal dari saya untuk awak

lagu dalam blog awak ini menginggatkan saya kepada kienangan saya dimana encik suami saya pernah menghadiahkan lagu ini kepada saya:)

sangat menyentuh perasaan.

seterusnya,pemilik blog yang bertuah ialah..
cik honey..

malangnya aku tidak dapat menjejaki blog beliau kerana beliau tidak meninggalkan sebarang kesan ...huhu
sangat kaciwa

apa-apapun terima kasih kerana sudi mengfollow blog saya nie.
salam kenal..

ok..akan bersambung review blog ..nantikan yer..

ok..lah,baru terjumpa siapakah cik honney sebenarnya selepas cik honney sendiri meninggalkan jejak di shoutbox ..sorry dear,kadang2 saya tak perasan msg di shoutbox tuh.btw,thanks alot coz tinggalkan jejak.

nah!inilah die blog cik honney.
simple dan suci je..bile tengok..

jom reramai kite terjah blog beliau..
http://www.wadahberbicara.my/
Followers dari 1991-1999

Apr 1, 2013

 1st SEGMEN SELAMAT HARI LAHIR BY KATHY
klik banner untuk join
dijemput oleh owner segmen ini maka aku berbesar hati untuk joined segmen ini:
ucapan hari jadi buat kathy
selamat hari lahir pada 8 April nanti.Semoga bertambah nya usia semakin bertambah amalan.InsyaAllah moga berjaya didunia dan akhirat :).semoga berjaya apa juga bidang yang diceburi
ucapan untuk emak,Esah bt Abdul Aziz
Saat anakmu ini buntu...kau penunjuk jalan,saat anakmu ini dalam kegusaran,kau sudi pinjamkan bahumu untuk ku berpaut,terlalu besar pengorbananmu membesarkan ku.Kini anakmu ini sudah berumahtangga..dan sedang belajar untuk menjadi ibu sebaikmu..:)sayang emakk.semoga Allah mengasihanimu..sepertimana kau mengasihaniku...
 sekian,terima kasih...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

@templatesyard