benji bananas - Jiakreatifelt

Apr 19, 2013

benji bananas

  • hello to my spesel
  • jemput register
  • Mini samsung RM999
  • KEMANA SELEPAS SPM

    game ini sangat best..!!

    jujur,aku dah rase macam addicted pulak once dah main games nie.
    jom lah kite main sama2.

    sekarang ni,monyet ni dah kawin n dapat one baby..
    best kan?

    ia boleh didownload di google play(android)

    siapa yang dah pernah main..jom kongsikan kegembiraan anda bersama saya.ceehhh..:)

2 comments:

  1. waaaa,, kita dah penah main,, mmg best !

    ReplyDelete
  2. Sy pun main jugak, Dok lawan dengan adik saudara markah sapa paling bnyk..hihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

@templatesyard