Apr 6, 2013

make over blog Jijah

siapakah pemilik blog ini..?
jijah...:) atau korang nak tengok lebih jelas blog beliau..?jom terjah ke blog beliau
http://jijahcomey.blogspot.com/
perempuan dan warna pink memang tidak dipisahkan lagi.
begitu juga dengan cik jijah yang request blognya dihias dengan warna pink dan ala-ala romantik.
wah!!aku tak tahu lah aku berjaya ke tidak membuat ala2 romantik yg dimahukan oleh jijah .

korang sendiri tengok k:P
terima kasih jijah kerana mempercayai saya mengedit blog awak.

3 comments:

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers