Apr 15, 2013

make over blog nadia

cun tak blog di atas?blog ala-ala wedding boutique ini dimiliki oleh nadia.
miss nadia ni rupenya seorang bakal fashion designer..wah!!teruja.
 
btw,semoga berjaya dalam hidup dan diberkati oleh Allah..:)
lama jugak aku ambil masa untuk siapkan blog adik ni coz kekangan waktu dan kerja yang bertimbun..alhamdulilah,akhirnya ini lah hasilnya.
 jom kite terjah blog beliau
terima kasih dik coz sudi tempah buat kali kedua dari akak.
ops!!blog aku pun berwajah baru.
tema hello kitty.tetibe rasa obses dengan hello kitty.ya ampun,sooorry...yer
 
 

4 comments:

  1. nice, cun habissss... tp xleyh terjah blog beliau, for invited reader only

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers