Apr 18, 2013

says tukar ke 8share

walaupun says dah bertukar ke 8share..namun sama je kaedah nyer..:) 

bagi aku says ini adalah kaedah untuk dapat side income.tak banyak tapi ia bergantung pada usaha kite.
more you share more you gets..
setakat ni,aku baru je cash out sekali je..tapi itu pun dah cukup berbaloi..
jom!!siapa yang masih belum ada acc says ni..
jemput register

4 comments:

  1. kathy pun baru start guna says..

    ReplyDelete
  2. cantiknya blog nie ^^ done follow

    jemput kesini
    http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/04/jom-order-casing-smartphone-comel.html

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers