Apr 29, 2013

Segmen : Blogger Pinkish and Purplish

klik banner untuk join
5 Mei 2013 pukul 11.59 pm :)
gambar blog je la dipertaruhkan:)

actually,sejak akhir akhir ini aku sangat minat hello kitty dan oleh sebab itu aku pilih tema blog pada kali ini adalah warna pink.Hello kitty dan pink memang tidak dapat dipisahkan.

here,
selipar hello kitty.belongs to me:)

7 comments:

  1. dari segmen yg sama, done singgah/FOLLOW sini.. jom singgah n FOLLOW teman lak.. hee.. http://honeyoyeke.blogspot.com/2013/04/segmen-blogger-pinkish-and-purplish.html

    ReplyDelete
  2. memang perempuan tak akan lari dari warna pink dan purple.^^ i like hello kitty too..gud luck

    ReplyDelete
  3. comelnye lah semua hello kitty..nak satu boleh? hihi d0ne follow sini :) thanx j0in..

    snarai pserta dah update taw. j0m bw

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/05/update-senarai-peserta-blogger-pinkish.html

    ReplyDelete
  4. gila lawa template hello kitty ni

    :0

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers