full edit blog dayang

by - May 31, 2013

You May Also Like

4 comments

  1. TQ so much kak jiha ;)
    Cantek sgt2 blog dyg...dyg ske ^_^

    ReplyDelete
  2. salam..
    harap2 awk masih berblogging,
    actully dlm bnyk2 designer blog,saya suka yg nie pastu ada sikit kerawang dan border tepi,dua tiga hari dah buat last dah siap tapi tak sebagus awk,
    ada masalh bila sya cuba edit guna designe macm kerwang dan border tu,ada editing kalu boder dia terlebih lah pastu berulang2,tgk tuto awk baru faham,thank so much.
    bleh tak request kalau nak letak border mcm blog atas tu macama na? dah try tapi tak jadi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dengn komen.border yg mcm ne yer.maaf sy masih kurg jelas...

      Delete