May 30, 2013

Segmen Headerku comel

klik banner untuk join

header ku comel ker..?

saje nak masuk segmen ini.
SEBENARNYA,memandangkan usia pun dah lanjut..hihihi.tema header blog aku kali ini adalah berkenaan life aku sendiri.Kalau tengok katil..means that aku dah pun berkahwin.if korang perasan ditepi katil tu ada bear..means,ada baby kan.so aku sangat menantikan kehadiran zuriat dalam rumahtanggaku ini.Pemilihan warna dari sekolah lagi aku memang pink tegar!
..if let say,my coming baby was girl..im so happy.But if baby boy..im so thankful.Jantina apa-apapun aku tidak kisah,janji sihat dan menjadi anak yang soleh/ah suatu hari nanti.aminn.
doakan kami ye kawan-kawan semua....

that all....:)

5 comments:

  1. Semoga Allah makbulkan permintaan ...amiinn :D

    ReplyDelete
  2. Gud luck akak ,btw link entri snarai peserta bleh tgok sni http://nur-irdeena.blogspot.com/2013/05/senarai-peserta-segmen-headerku-comel.html

    ReplyDelete
  3. Dari segmen yang sama
    http://syasya-husnina.blogspot.com/2013/05/segmen-headerku-comel.html .Jemput singgah ke blog saya

    ReplyDelete
  4. Assalam..dr segmen yg sama :) g.luck

    http://www.minus-ska.blogspot.com/2013/06/segmen-headerku-comel.html

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers