segmen:saya nak tambah followers

by - May 31, 2013

STICKY POST
SEGMEN AKAN TAMAT PADA 31 MEI 2013(TAMAT)

TERIMA KASIH KEPADA MEREKA YANG TELAH TURUT SERTA:)
JAZAKAALLAH...
Bismillah..
sebenanrnya,dah lama tidak membuat segmen memandangkan segmen sebelum ini agak kurang mendapat sambutan.Namun aku harap kali ini dapat sambutan dan supporters dari rakan-rakan semua!
 SEGMEN :SAYA NAK TAMBAH FOLLOWERS
Tujuannya:adalah untuk menambahkan bilangan followers(rakan2 )dan meningkatkan traffic blog:)
untuk yang ingin join :
  1. follow blog JIAKREATIFELT ok
  2. add aku di google +
  3. Buat tajuk entry : SEGMEN :SAYA NAK TAMBAH FOLLOWERS
  4. Tak perlu susah buat entry hanya perlu copy n paste kod dibawah :

  5. Tinggalkan link entry korang di kotak komen aku
itu sahaja ...^_______^

SENARAI PESERTA

SEKIAN,TERIMA KASIH DAN SELAMAT BERKENALAN SEMUA!!

You May Also Like

90 comments

  1. Wani join

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  2. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    #Join =)

    ReplyDelete
  3. hda join !

    http://bintuabuhassan.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  4. akak jia , kite nk join.. http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  5. join...

    http://www.geeazielove4eva.my/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  6. http://maerahim.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  7. join

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/05/segment-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  8. http://cuteandadorable-is-sugarmeow.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html , NAK JOIN :)

    ReplyDelete
  9. join..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  10. http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  11. http://www.opzzpinky.my/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  12. http://iniceritaciksmile.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  13. http://www.miratulreyyah.my/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  14. http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  15. sy join http://masespiranza.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  16. http://xeerazara.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  17. http://sirama2gadong.blogspot.com/2013/05/join-segmen-tamabh-follower.html
    da join..

    ReplyDelete
  18. http://ceriaselalu95.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  19. Join! :)

    http://ourrandomrainbow.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  20. http://nurainulhusna94.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  21. Join - http://sharifahamarina.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html - Done follow #2062

    ReplyDelete
  22. salam..done join segmen k.jia..:-)..
    http://nurnaa-irah.blogspot.com/2013/05/saya-nak-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  23. hai-hai.. nk bgtau, sy join :)

    http://nerdsizuka.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  24. Join :D

    http://tieysmilez.blogspot.com/2013/05/saya-nak-tambah-followers_4014.html

    ReplyDelete
  25. JOIN :)

    http://nursyifazizah.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  26. JOIN

    http://akubencitouching.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  27. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  28. join

    http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  29. KAk..kite join boleh kan?

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  30. Yura join !
    http://nakahime.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  31. http://annyeonghaseyooppa.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html Joined ! :D

    ReplyDelete
  32. Join !! XD

    http://www.aqumad.com/2013/05/segmen-saya-nal-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  33. sye nk join ..
    http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  34. http://yummycoklet.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html... Join :)

    ReplyDelete
  35. join :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/05/segmensaya-nak-tambah-followers.html

    tapi,kat mana google+ akak tu?hee~

    ReplyDelete
  36. assalamualaikum:) saya join...

    http://faahmelodies.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  37. i want to join this ! ^.^

    http://espressoandlatte.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers_19.html

    ReplyDelete
  38. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  39. http://amwaywhy.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    done..

    ReplyDelete
  40. Thanks invited , ayna joined ^^

    http://aynasyafiqah.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  41. Joined :D

    http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  42. http://sillylily92.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  43. JOIN..ALL STEP DONE..

    http://sayabloggerbaru2012.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    GUD LUCK ALL..

    ReplyDelete
  44. join...
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  45. http://blog-threeinone.blogspot.com/2013/05/segmensaya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  46. http://farispunyabelog.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  47. http://apewajew.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  48. join!
    http://twentysep.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  49. Firaz join segmen nie
    http://daydreamer-nightdreamer.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  50. http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  51. http://pinkmerahlembut.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    SAYA JOIN :D

    ReplyDelete
  52. jOINED!

    http://nampaktakpermainandiakatsitu.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  53. http://duanprintingmaju.blogspot.com/segmen-saya-nak-tambah-followers.html


    saya join^_^

    ReplyDelete
  54. http://ellazmy.blogspot.com/2013/05/klik-banner-untuk-join-bismillah.html

    ReplyDelete
  55. http://syahadasyuhada.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  56. besh nye GA kak najihah :)

    gud luck semua

    http://irsyahealthyhouse.blogspot.com

    ReplyDelete
  57. http://aninashyqin.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html join :)

    ReplyDelete
  58. haii, ifah join yerr :)

    http://ifahpunyalifestory.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  59. .sye dh join http://cikknurhqnim.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  60. sy join segmen awak :)

    http://misshunymadu.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  61. jom join GA ni. http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/05/1st-mini-giveaway-by-nina.html

    ReplyDelete
  62. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  63. irah join http://meteorloverain.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html#comment-form

    ReplyDelete
  64. Mas join ! :)

    http://coretansimasdiey.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  65. join :)

    http://izyan-simple.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  66. nak join sekali blh x???;-)

    http://syasyaalia.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  67. Join :)
    http://asnawihassim88.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  68. SAYA DAH JOIN
    http://nurabfa.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  69. join :)

    http://irapunyela.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  70. Salam , Hi ! Fyza join sini . Semoga bertambah follower :)
    http://fyzaapunyacerita.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  71. nak join jugak... :)

    http://solehahkahaku.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  72. JOIN :)

    http://preciousloveasfa.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  73. http://khairuimraah.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    done joining your segment! :)

    ReplyDelete
  74. Salam. saya join..

    http://wardahalisya.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    tq

    ReplyDelete
  75. Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
    purely handmade jewelries~
    쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
    http://fifteenpril.blogspot.com/
    http://twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  76. saya join..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  77. join ehh
    http://stuffyies.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  78. join:)

    http://ynarazali.blogspot.com/2013/05/saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  79. http://darlieyana.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  80. SAYA JOIN..
    http://seraazwa.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  81. Assalamualaikum .. saya join...
    http://nursyazana-mmp.blogspot.com/2013/05/segmensaya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  82. Salam saya join^^ http://farahanasharif.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  83. http://april-in-love.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-follower.html

    JOIN..

    ReplyDelete
  84. Saya joined

    http://missrochelle1999.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  85. http://princessnuruld.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  86. dah join ! sori , saya tak ada add google tu .. :)

    http://justastoryaboutus.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  87. Saya join ! :D

    http://athirahkitty.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  88. Icaa join :D

    http://miss-ieshaieha.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  89. saya join tauuu :)

    http://miss-ieshaieha.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  90. Dah umum belum pemenang ni? Takut terlepas update je.hehehe :)

    ReplyDelete