Jun 9, 2013

INCOME:Kerja mudah dari rumah

 ia adalah salah satu langkah mudah untuk korang dapat duit.
hanya perlu daftar dan buat kerja mudah yang diminta.Sekiranya korang berjaya melaksanakan kerja ynag diminta dengan baik..korang akan dibayar.apalagi?

pendaftaran yang berjaya mendapat $2.00(tengok gambar)

kerja yang korang kena buat:
1.publish tentang assign job nie
2.akan ada task-task lain
kelayakan:
  1. bagi yang mempunyai internet
  2. mahir menggunakan komputer
  3.  ada blog sendiri
  4. yang ingin menambah pendapatan

jom daftar assign job!!

6 comments:

  1. kurang faham.Kerja apa sbnrnye kena buat?

    ReplyDelete
  2. dorang cume suh like and share gmbr,dan buat blog perkenalkan tntg assign job nie.mudah je

    ReplyDelete
  3. bagus jugak kan. dari duduk saja at least ada something untuk di buat :)

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers