TIPS:AURA BLOG - Jiakreatifelt

Jul 4, 2013

TIPS:AURA BLOG

baca tajuk macam kemain je kan...hihihi

sebenarnya perut aku dah berkeroncong dah ni tapi malas nak masak...OMG..tulun tulun ada sesiapa boleh deliver makanan kat hamba yang pemmmmmalas nie.
huhhuhu

ok lah,berbalik kepada tajuk entry malam ni

AURA BLOG

Apakah itu kan?

aura blog ni datangya dari aura anda sendiri.

???????(senyap)

maksudnya:dalam pemilihan warna blog ia amat memainkan peranan yang sangat penting.bagi aku,kebanyakkan dari kite akan memilih warna blog berdasarkan warna feveret kan?
dan pernah tak korang rasa ada warna yang begitu serasi dengan korang?even warna tu bukan warna kesukaan korang?dan contoh:anda pakai baju warne biru lembut contohnya;warna itu memang cantik kan tapi sebenarnya ia telah menenggelamkan personaliti anda(aura) kerana mungkin warna itu kurang sesuai dengan anda.

pernah tak rase?ke aku sorang je yang rase..argh!!spesel nyer aku atau aku syok sendiri?

jujur aku katakan,aku adalah peminat pink tegar!
so once aku deco-deco blog of cos warna pink tak kan aku lupakan...
mesti akan ada.

tapi,lately ni aku tak rase warne pink itu hidup dalam hidup aku(apakah betul ayat ini)

dan warna yang aku rase ia memberi inspirasi adalah warna blog aku sekarang..
peach adik beradik warna oren kan kan...tapi peach ni lembut sikit warna nye.
 maaf pink kerana aku telah curang!

so,nasihat aku dalam pemilihan warna blog juga memainkan peranan yang sangat penting kerana ia menaikkan aura blog anda dan ditambah  hiasan pada blog.

apabila anda telah berjaya menemukan warna yang sesuai dengan aura anda..anda boleh aplikasi kan nya pada blog anda sendiri.
 Maaf jika apa yang aku tulis ni korang kuren faham..aku tak pandai nak mengarang apatah lagi bercakap..:(

# jom cari makan....



7 comments:

  1. saya pun suke pink.. n warna ceria2..supaya mood happy je

    http://akutaksunyi.blogspot.com/2013/07/promotion-july-gla-complex-ape-tuuu.html

    ReplyDelete
  2. salam sis.wowww blog ni pun cantik tau.suka soft color macam ni.owh ye batul tu,kadang2 pemilihan warna serba-sedikit menunjukkan karakter pemiliknya ^^

    ReplyDelete
  3. background msti cntik baru sdp mata memandang..ahaks~ :)

    ReplyDelete
  4. done folo...jmpot snggah entry baru
    http://ashirashida.blogspot.com/2013/07/bisnes-kecil-kecilan-bermula.html

    ReplyDelete
  5. jln sini. yupp betul tu, pilihan warna penting untuk blog. =)

    ReplyDelete
  6. warna :) sye suka warna n sye akn dress up ikut mood sye . Tpi , sye nk bgitau ni . Kalau mood down jngn pkai wrne pink . bahaya woo0~ boleh tak kritik blog sye ? plisss cik pakar :*

    http://babypinkbabyblue.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. betul tue jia...warna memainkan peranan penting untuk blog kita kelihatan cantik dan kemas...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

@templatesyard