Aug 3, 2013

INCOME:8share bukan penipuan!

alhamdulilah,Buat pertama kalinya aku berjaya cashout :) walaupun tak banyak mana,at least ada daripada tak de kan**maksudnya,8share ini bukanlah 1 pengiklanan yang ada unsur2 penipuan.
Serba ringkas mengenai 8share ini:
1.tiada modal diperlukan.Maknanya,tiada istilah rugi yang akan anda tanggung
2.Just daftar secara percuma boleh guna acc fb.twitter atau buat akaun baru
3.share iklan yang diberikan kepada anda di facebook/blog/twitter/instagram
4.anda akan mendapat komisen pada setiap orang klik iklan yang anda share.mudah kan?
5.makin banyak anda share,makin besar peluang anda untuk dapat komisen
6.Komisen anda dibayar dalam RM dan dikreditkan terus dalam akaun(pastikan tulis betul2 no akaun anda)
7.Inilah bukan penipuan dan tanpa keraguan.BERSIH!~
Nah,buktinya>
Testimoni

▼Testimonial Cik Tiey, Umur 21, Graduan UiTM▼
"Wah, terkejut den lepas tengok tadi earning kat 8share dah cukup RM50. Pagi tadi baru je RM45.20. Alhamdulillah rezeki dapat RM50 buat duit raya, well sebab dah besar so dah xpat duit raya. hehehe. Actually, ni first time Tiey cash out sebab tu gembira semacam. huhu." - @tiey_smilez
 SINI

▼Baca testimonial Mummy Akmar▼
"Uish tak sangka. Hari tu baru je cashout RM89 dari 8share tapi hari ini dah RM59.40 Ehhh! Dah boleh cashout lagi!! Hehehehe. Nak cashout ke taknak ni? Nak simpan tunggu sampai jadi beratus-ratus lah. Bila cepat dapat earnings macam ni memang rasa seronok."
- Akmar Ahmad Tah, Bercham [19/07/2013]
 SINI

▼HOW MALAYSIANS MAKE MONEY ONLINE▼

Many people came across and
ask me, “Hey, Albert, how can you earn money by just online surfing the internet?”

SO,TIADA KERAGUAN KAN..?

at least dengan cara yang mudah ini kita dapat kumpulkan duit raya ..CEPAT CEPAT!!!

#siapa yang belum berdaftar jemputlah mendaftar tanpa keraguan

6 comments:

  1. Kalau takde akaun bank , tak boleh buat la eah ? :/

    ReplyDelete
  2. tahniah..
    ramai jugak yg share pasai 8share ni..
    tp x kesempatan lg nk join..
    kira mcm nuff jugak ler yer.

    ReplyDelete
  3. Kita pun baru join, setakat ni xde earnings lg. Hanya rm5 ms reg haritu.. x saba nak bila tgk kwn2 lain dpt earnings yg best!

    ReplyDelete
  4. @huny maduinsyaAllah..klu kite rajin..akn dapat hasilnya...:D

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers