Aug 23, 2013

INCOME:MELALUI JOBSDIRUMAH

Jobsdirumah?mungkin korang dah sedia maklum atau pun belum maklum mengenai jobsdirumah nie.
Sebenarnya,secara jujur aku baru sahaja mendaftar secara aktif di Jobsdirumah memandangkan aku adalah freelancer.:)
iaitu full time duduk rumah sebagai suri rumah ..hihihihi
jobsdirumah ini bukanlah satu penipuan malah ia adalah salah satu usaha bagi korang mendapatkan income lebih.Kerja yang akan korang perlu buat adalah berdasarkan kemahiran korang sendiri malah korang boleh pilih untuk melakukan mana-mana kerja yan korang minat dan mampu buat.
ok,serba ringkas mengenai jobsdirumah ni.
kerja yang perlu korang buat adalah:

untuk makluman korang,syarikat yang menawarkan pekerjaan ini adalah syarikat dari luar negara yang mana apabila korang menyelesaikan pekerjaan yang diberi korang akan dibayar dengan nilai mata wang mereka.Cube fikirkan sejenak.mata wang mereka jauh lebih tinggi dari mata wang kite.so,agak lumayana hasilnya nanti.:D
Bagi korang yang memang rajin online dan suke menghadap komputer berjam jam apa kata korang join jobsdirumah ini dan sedikit sebanyak korang boleh menjana pendapatan sampingan.Menarik bukan..?
Jobsdirumah ini korang boleh buat secara sambilan atau full time.(ikut pada masa kesesuaian korang)
Pendaftaran hanya RM50 sahaja
Kenapa perlu bayar..?
sebenarnya,selepas pembayaran korang akan di beri panduan asas secara online dan vidoe sebelum korang memilih pekerjaan yang ditawarkan.Apabila korang dah faham baru lah korang rasa yakin untuk memulakan kerja.Betul x..?
Korang mestilah seorang yang berfikiran terbuka dan mempunyai keazaman untuk berjaya.
INGAT:TIADA YANG SENANG UNTUK SENANG KAN? 
JADI INI ADALAH SALAH SATU USAHA ANDA 

MULAKAN SATU LANGKAH HARI INI UNTUK LANGKAH SETERUSNYA
  
PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA
Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan

Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan
Kerja Part-Time Di Rumah
Suri rumah, pesara, pelajar & sesiapa sahaja yang ingin bekerja dengan keselesaan di rumah sendiri. Join Sekarang!
jika korang rasa korang layak seperti di atas..maka jangan lepaskan peluang ini untuk korang mendaftar sebagai pekerja di jobsdirumah
pada mulanya aku juga rasa ia adalah salah satu penipuan namun percayalah aku juga telah mendaftar secara sah!dan dah ramai yang berjaya.Boleh rujuk>>

SINI
SINI
dan sebenarnya masih ramai lagi yang berjaya korang boleh rujuk sini
Berikut adalah bukti aku telah mendaftar!

Hnaya RM50 sebagai pendaftran..
Jujur,apalah sangat nilai RM50 ini untuk memulakan sesuatu proses pekerjaan yang jamin dapat memulangkan nilai korang itu atau lebih banyak nilai jika korang bekerja secara serius.


klik banner untuk mendaftar dan sila bayar dengan teliti cara pembayaran dibuat kepada anda.

4 comments:

  1. menarik ni jia... thanks for sharing...

    ReplyDelete
  2. Pernah jumpe website ni tp takut fraud. now rupenye tak tipu la yea, hehe thanks for sharing yea :D

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers