Aug 20, 2013

PORTFOLIO:Custom design blog kak Linda




custom made design untuk blog Kak Linda

terima kasih bebanyak kepada Kak linda kerana sudi menempah dari saya

Doodle comel yang tengah pegang cookies tu semestinya bukan dari aku yang lukis tapi dari encik alieff..

cute sangat doodle die kan..:)

so,apa kata kite reramai terjah blog kak linda



5 comments:

  1. wah..blog ni pun dah berwajah baru...cantek:) untungnya la hai pandai design blog,heeee

    ReplyDelete
  2. balas kunjungan cni.. =)

    jm join giveaway ni?

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers