September 2013 - Jiakreatifelt

Sep 25, 2013

full edit blog cahaya jannah

Sep 20, 2013

TEMPAHAN HEADER.FOOTER AND BORDER BLOG



Alhamdulilah.siap juga tempahan dari zon permaisuri chomel nie..:)
nak tengok lebih best,jom terjah blog beliau

maaf sangat awak,saya ketandusan idea pada mulanya..harap sangat awak hepi design header n footer awak

oklah,sekali lagi terima kasih banyak banyak tau.

Sep 18, 2013

SAYA TIDAK CANTIK

Saya tahu saya tidak cantik..
Tapi, walaupun saya tidak cantik, saya tetap ada kelebihan..

★ Karena saya tidak cantik, saya tidak jadi korban gangguan lelaki-lelaki yang rusak akhlaknya.

★ Kerana saya tidak cantik, saya dapat pelihara diri saya daripada pandangan bernafsu lelaki yang tidak menjaga pandangannya.

★ Kerana saya tidak cantik, saya selamat daripada menjadi senjata iblis mencairkan iman lelaki.

★ Kerana saya tidak cantik, saya tidak mendapat fitnah dan cemburu daripada wanita-wanita lain.

★ Kerana saya tidak cantik, saya tidak mengharapkan pujian daripada mana-mana lelaki dan wanita.

★ Dan kerana saya tidak cantik, akhirnya saya menemui insan yang ikhlas mencintai saya seadanya.

★ Kerana saya tahu.. Saya tidak cantik pada pandangan manusia..

★ Maka saya akan berusaha agar kelihatan cantik pada ALLAH..
Kerana bukan kecantikan dunia yang saya kejar...
Tapi KECANTIKAN di akhirat kelak....Saya tahu saya tidak cantik..Tapi, walaupun saya tidak cantik, saya tetap ada kelebihan..

★ Karena saya tidak cantik, saya tidak jadi korban gangguan lelaki-lelaki yang rusak akhlaknya.

★ Kerana saya tidak cantik, saya dapat pelihara diri saya daripada pandangan bernafsu lelaki yang tidak menjaga pandangannya.

★ Kerana saya tidak cantik, saya selamat daripada menjadi senjata iblis mencairkan iman lelaki.

★ Kerana saya tidak cantik, saya tidak mendapat fitnah dan cemburu daripada wanita-wanita lain.

★ Kerana saya tidak cantik, saya tidak mengharapkan pujian daripada mana-mana lelaki dan wanita.

★ Dan kerana saya tidak cantik, akhirnya saya menemui insan yang ikhlas mencintai saya seadanya.

★ Kerana saya tahu.. Saya tidak cantik pada pandangan manusia..

★ Maka saya akan berusaha agar kelihatan cantik pada ALLAH..
Kerana bukan kecantikan dunia yang saya kejar...
Tapi KECANTIKAN di akhirat kelak....
Random by CikAmal.com

klik banner

jia

Sep 14, 2013

full edit blog kak farah




kenal tak pemilik wajah nie..?

bohong lah kalau korang tak kenal

kak farah namanya..orang yang peramah dan manis

terima kasih kak kerana sudi menempah kat saya untuk kali yang ke dua.

jom semua terjah design baru blog beliau.

http://www.bubblynotes.com/

Sep 13, 2013

USTAZ MU TUNGGU AKU DATANG OFFICIAL TRAILER


tak sabar nak tengok..ustaz azhar berlakon..:D
 

Sep 11, 2013

Heliza Helmi - Jom Zikir [Official Music Video]
                                                               

                        

#sedap lagu ni.jemput dengar


Sep 5, 2013

INA DAN SUAMI



terjumpa picture ni rasa..nak kongsikan dengan korang semua

siapa kenal ?

Inilah Suhaimi bekas penyanyi kumpulan Inteam dan isterinya Ina naim.

teruja nak share dengan korang sebab jarang dengar cerita mereka ..tengok tengok dah 3 orang anak.
besar dah semuanya..

yang paling best,ina pun dah berniqab sekarang nie.see!!

semoga rumah tangga mereka kekal hingga ke akhir hayat dan bahagia selamanya..amin.

Sep 2, 2013

CUSTOM FULL BLOG


KLIK PADA GAMBAR

Alhamdulilah,berjaya jugak siapkan blog untuk mummy kite nie.

beliau minta sebuah blog business dan dihias dengan warna mint green dan peach.Hopefully awak sangat suke..:)

korang nak tahu apa yang mommy kite ni jual?

jom terjah


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

@templatesyard