Sep 14, 2013

full edit blog kak farah





kenal tak pemilik wajah nie..?

bohong lah kalau korang tak kenal

kak farah namanya..orang yang peramah dan manis

terima kasih kak kerana sudi menempah kat saya untuk kali yang ke dua.

jom semua terjah design baru blog beliau.

http://www.bubblynotes.com/

6 comments:

  1. sangatlah cantik blog kak farah tu.

    ReplyDelete
  2. patutlah blog kak farah cantik. tukang design punya blog pun ohsem ^^

    ReplyDelete
  3. cantik lah kak!!
    serius puas hati..

    jemput join :)
    SEMUA PESERTA DAPAT HADIAH
    syarat mudah, tak perlu klik iklan, sponsor sikit, dan ada rezekii, korang akan dapat rm40 cash/topup atau hadiah-hadiah lain..
    http://www.cikamal.com/2013/09/random-by-cikamalcom.html

    ReplyDelete
  4. kenal sgt akak ni..cun melecun la blog dia..hihi

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers