Sep 5, 2013

INA DAN SUAMI




terjumpa picture ni rasa..nak kongsikan dengan korang semua

siapa kenal ?

Inilah Suhaimi bekas penyanyi kumpulan Inteam dan isterinya Ina naim.

teruja nak share dengan korang sebab jarang dengar cerita mereka ..tengok tengok dah 3 orang anak.
besar dah semuanya..

yang paling best,ina pun dah berniqab sekarang nie.see!!

semoga rumah tangga mereka kekal hingga ke akhir hayat dan bahagia selamanya..amin.

5 comments:

  1. cantiknya Ina..seronok tgk keluarga bahagia ni

    ReplyDelete
  2. waa..lma xtgk perkembangan ina nih..
    alhamdulillah keluarga bahagia..:)

    ReplyDelete
  3. salam..lama da xdgq cite2 diorg..bhgia nampak..waaa..wajah baru blog..cantikkkk ngat akak..:-)..

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan :)
    Ros singgah dan follow sini..
    cantik Ina. Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  5. Suka dengan keluarga ini. sangat bersederhana. semoga keluarga ini sentiasa mendapat barakah dari Allah. Amin

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers