MESIN JAHIT

by - October 31, 2013

#Alhamdulilah..dipanjatkan kepada Allah kerana diberi kesempatan untuk bernafas dimuka bumi ini dan seterusnya berpeluang menulis sesuatu dalam blog aku .
sebenarnya,aku sedang mengedit blog kak +norazlina sweetie ..(ops..buat masa ini terpaksa diprivatekan)
tapi pening kepala ..curik2 masa untuk mengupdate blog sendiri..

mesin jahit idaman..alhamdulilah berjaya dimiliki selepas membodek encik suami..^_________~

sebenarnya..dari dulu lagi aku teringin sangat nak ada mesin jahit sendiri(so..selepas ni aku tak perlu jahit guna tangan lagi kan)<<<pemalas kah aku ini?.alhamdulilah,dapat juga akhirnya.Terima kasih suamiku.

untuk waktu sekarang nie,aku guna untuk menjahit bantal,car neck pillow,bekas kotak tisu dsb.Sekarang ni aku bukak kembali tempahan jahitan setelah sekian lama ditinggalkan.

NAK TENGOK HASIL KERJA AKU?
Lagi besar cita cita aku nie..aku nak jahit jubah sendiri suatu hari nanti..
kalau beli jubah kat luar..kadang kadang mahal dan ada warna yang tidak menepati selera aku.
so,kalau aku dah pandai jahit jubah sendiri..lebih jimat kos dan lebih berpuas hati kan..??kan??

amin...amin amin..

oklah,korang semua..babai..#

You May Also Like

2 comments

  1. kak..ajar iman jahit jubah abaya oleh?

    ReplyDelete
  2. Wah berbakat besar rupanya najiah ni.. pandai jahit macam2...lawa hasil tangan najiah ni...

    ReplyDelete