Assalamualaikum semua

by - December 16, 2013

morning dan hepi monday!~
sangat lama aku tidak menaip di entry ini sehinggakan aku sendiri confius blog aku ni masih punya readers atau sepi seorang perindu(tak de kaitan kan)
ok sebenarnya..semenjak 2 menjak ni jiakreatifelt sering di private kan.(entah2 korang pun tak tahu kan)hihihi.mohon maaf sangat bagi mereka yang nak bw ke blog ini dalam tempoh privasi tu.
mi hu girl emoticons mi hu girl emoticons
blog jiakreatifelt sedang mencari identiti sebuah blog bisnes yang lebih friendly dan loadingnya cepat.
nak nampak kemas dan senang customer untuk membuat sebarang tempahan atau pertanyaan.
mi hu girl emoticons 13 150x150 Mi Hu Girl Emoticons
aku sampai ketandusan idea dan akan tukar setiap kali design siap.(macam tak cantik je.)
untuk design kali ini,mungkin akan di ubah lagi sebab sekarang aku nak fokus pada tempahan full edit blog(alhamdulilah dan terima kasih korang!!)
mi hu girl emoticons 19 150x150 Mi Hu Girl Emoticons
jadi,bagi mereka yang ingin membuat sebarang tempahan..lai lai..tempahan dibuka.
:)
mi hu girl emoticons 6 150x150 Mi Hu Girl Emoticons
oklah,sampai sini dulunanti ada masa dan kelapangan aku update lagi k.
#asal banyak sangat emotion yang akau gunakan kali ini..?aku pun x tahu..

You May Also Like

2 comments

  1. salam. semoga maju jaya dlm biz ni..

    ReplyDelete
  2. ada jer jia, sebab akak memang akan singgah kalau berkesempatan...

    ReplyDelete