HASIL DISEBALIK DIAMKU

by - December 30, 2013

nak tahu sebab apa aku amat jarang update blog aku sendiri..
sebab aku kena menyiapkan tempahan edit blog yang *bertingkek -tingkek* alhamdulilah..rejeki
ok jom kite tengok 1 persatu ..

sebenanarnya,blog ni dah lama aku edit tapi masih belum dapat approval dari owner blog
dan alhamdulilah..baru sekarang dapat publish


yang ini special nya tempahan dari member satu tempat belajar dolu dolu
Beliau menjual produk hot masa kini iaitu shaklee
jom melawat blog beliau


kak normi 
kakak kite ni jual produk kecantikan *jual ape ye..?

jom terjah!!!


kak ina ni adalah my regular customer dan sangat supportive person
thanks alot sis semoga berjaya dalam bisnes akak.

ok.yg ni pun blog kak ina..
jom terjah

                                                  http://auramiecaskincare.blogspot.com/

adik najwa ni dah banyak kali mengambil tempahan edit blog dari aku.
terima kasih dik kerana tidak jemu dan mempercayai akak..

                                                 http://dhousecollections.blogspot.com/
owner blog ni pun masih belum mengisi segala maklumat ..Namun kalau nak tengok lebih jelas hasil kerja aku..boleh klik link di atas.


oklah..bagi mereka yang sudi dan ingin mengambil tempahan edit blog dari aku
boleh pm laju laju di SINI na..

as salam !~

You May Also Like

1 comments