Dec 11, 2013

Suke pulak aku !

#alhamdulilah..aku dah mula suke tengok cerita kanak2 ni.
bukan sahaja cerita tapi ia membawa msg yang baik

kite yang sudah besar ni pun tak salah untuk menonton cerita macam ini.Sekurang kurang nya kite boleh mengambil sesuatu yang baik ..
tahniah kepada mereka yang membuat animasi begini teruskan berdakwah insyaAllah besar pahala nya.



1 comment:

  1. fae pun suka layan kartun walaupun dah *uhuk* dewasa *uhuk* dewasa la sangat hehehe

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers