Jan 17, 2014

Barakallah Oki Setianna Dewi



Dari raut wajahnya yang cantik dan senyumannya yang manis pasti ramai yang akan terpesona.
Siapa tak kenal dengan anna altafunnisa` a.ka. Oki Setianna Dewi.Pelakon Ketika Cinta Bertasbih ini telah pun sah menjadi seorang isteri kepada seorang lelaki yang sangat bertuah,Rio.


barakallah..

sama cantik sama padan 
semoga Allah memberkati pasangan ini dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah.amin

jom kite layan busana pengantin yang di gayakan oleh Oki Setiana Dewi.


tengok patung kat belakang tuh..amat jarang ada kat Malaysia macam nie kan


OSD bersama pereka pakaian muslimah pengantin 


Oki sangat menitikberatkan tentang pemakaian pengantin muslimah beliau.






1 comment:

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers