in progress

by - January 18, 2014

 
 

aku sedang menyiapkan custom design blog untuk x-roomate aku masa zaman belajar dolu dolu.
dah berkahwin dah sahabat aku ni dan mempunyai seorang cahaya mata lelaki.
dari doodle yang aku lukis tu ada nampak tak kebahagian ?
hihihihi

apa-apapun..semoga siti nurul akmal gembira dan berpuas hati dengan design doodle nie.Selepas ni,nak design blog beliau pulak.

Dikesempatan ini,aku nak ajak semua tolong doakan kesembuhan anak sahabat aku ni.Anaknya sedang demam panas dan kini masih berada di Hospital.
Semoga Allah memberi kesembuhan kepada akif.Be strong!
 
 
 

You May Also Like

0 comments