Mar 30, 2014

Custom design blog

assalamualaikum wbt dan salam ahad untuk semua!
syukur ke hadrat Ilahi kerana masih di beri kesempatan untuk mencoret kan sesuatu dalam blog aku nie.Tak dapat nak janji bila lagi selepas ini yang blog ini akan di update.InsyaAllah jika ada masa dan kelapangan pasti aku akan luang kan sedikit masa.

nah!tengah hari ni aku nak kongsikan design blog.

Blog ini bertemakan bisnes.Dan kalau melihat melalui gambar di atas sudah tentu korang sedia maklum bisnes apa yang beliau joined nie.Shaklee dah menjadi 1 fenomena kepada masyarakat kita akhir2 ini.
Kakak Nadiah ni memilih warna pink sebagai tema blog beliau.
jom tanpa banyak bicara jom kite ziarah serta jangan lupa untuk follow sekali k.:)



yang ini sangat mengujakan kerana my regular customer kak +norazlina sweetie .Yang ini adalah tema bagi bulan April.Tema kali ini adalah berkenaaan perasmian.Kenapa perasmian?

untuk makluman korang semua kakak ni jual produk perlangsingan badan yang mana dulu di kenali ultra produk dan sekarang penjenamaan semula kepada ULTRA SHAPE.kelassss gitu namanya.

oklah..jom kite lihat hasil kerja tangan aku.

No comments:

Post a Comment

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers