Mar 24, 2014

oh my lappy

 
 
 
 
syukur masih diberi peluang untuk menulis
dan kebetulan cuti sekolah ni digunakan sebaik2 ny untuk mengupdate blog sendiri dan meneruskan kerja2 mendesign blog customer.
 tetapi,kali ni Allah uji sikit..my lappy cannot on.
apa kene ntah?=( mule2 rase sangat depressed sebab kalau tak de laptop macam mane nk siapkan kerja2 mendesign kan..kan
 
tapi alhmadulilah..setiap kesulitan ada kemudahan
Allah gerakkan hati suami ku untuk meminjamkan laptop suami kepada isterinyer
huhhuhu.thankss darling

so sekarang ni laptop aku masih belum boleh on dan mungkin kalau ada rezeki lebih..nk usha2 laptop baru kot.(ahaksss....)laptop tu lah banyak jasanya..
 
kenapa ni sayang..kau merajuk dengan aku ke..?ooh my lapppy...

5 comments:

  1. dh hantar repair?
    meh nk tgk ap salahnya lappy kamu tu :)

    ReplyDelete
  2. NI msti ada probs dgn motherboard laptop.

    ReplyDelete
  3. Saya kalau laptop meragam, boleh meletup. hehe

    Hopefully sembuhlah laptop awak.

    p/s comelynya lukisan2 dalam blog ni.

    ReplyDelete
  4. Mg:x hanto lagi..tunggu dapat gji dulu la..hihih
    Jia:suami cakap butang on laptop ada masalah
    nuranne:amin.i hope so.:) tq2
    kak farah:hihihih.klu ikutkn nak beli baru..je.

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers