May 24, 2014

#2525

asslamualaikum wbt

seperti yang dijanjikan semalam..aku mencari follower #2525 untuk di review..nah!

terima kasih kepada memeystorystory sebab sudi follow blog aku yang tak seberapa ni.
dan untuk pengetahuan korang memeystorystory ni join segmen yang diajurkan oleh kak +Deqla Norumara
nak promote sat segmen yang di anjurkan oleh kak +Deqla Norumara dan aku adalah salah seorang sponsor .so bagi mereka yang belum join..pakat ramai-ramai..join segmen kakak yang cun nie.

oklah..mai aku review serba sikit tentang blog memeystorystory nie.

soorry dik untuk kesekian kalinya akak screen shot ur header

bile akak masuk blog adik..akak se tenang sebab adik menggunakan kaler2 yng soft..dan ditambah header yang kiut.ayat pada header ..pun dah sesuai sangat dengan owner blog nyer..:)
blog ni sangat kemas dan tak berat.thumbs up!


cute kan owner blog nie..:)
sorry dik..snap pic awak

dan mungkin kalau akak tak silap akak..blog ni sedang proses editing..jadi mungkin yang akak tengok sekarang akan berubah design blog..

btw,tq sangat dik sebab sudi follow blog akak dan goodluck for segmen kak +Deqla Norumara tu k.


1 comment:

  1. salam akak thanks sgt review blog memey . .actually ni first time taw blog memey kne review . .thank alot akak . .

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers