SHORT VACATION SAMBIL..

by - May 12, 2014

assalamualaikum wbt.
selamat hari isnin semua.

alhamdulilah sabtu lepas aku dan suami gi tronoh Perak.
cadang utama nak mendengar ceramah UAI di UTP.
so kami gerak dari gopeng pukul 330 petang dan sampai ke Tronoh pada pukul 4 lebih.(dekat je pun)

Ceramah UAI ni diadakan di UTP 
So memandang rasa malas nk drive ulang alik kan...kami pun check in kat dHOTELDitengah tengah pekan Bandar Seri Iskandar.

Amat mudah nak mencari dHotel nie.
Mula sampai di hotel ni..nampak sangat ekslusif .
so kami check in dan memilih room yang standard.(Sebab itu yang paling murah)kikikiki
RM155 FREE BREAKFAST 
dan dapat potongan RM20 untuk pekerja kerajaan.
not bad la kan

see..the key

so cool 


masuk je..terus terpukau dengan hiasan dinding.cantik kan.

tv pun ade tau.^_____^
                                             #banyak space yang aku tak sempat nak snap..
                        if korang nak tahu lebih lanjut jom g kat fanpage dhotel atau ke http://www.dhotel.my


pemandangan yang mendamaikan..(= ini di tengah2 bangunan hotel.

banyak lagi best nyer di sini..tapi aku tak pandai nak cerite.
btw for those yang nak gi bercuti dan bershoping area Bandar Seri Iskandar..sini lah yang paling best..sebab sebelah hotel ni ada shoppping mall.
murah dan service memang best..berbaloi sangat.
rase nk mai lagi kat sini..insyaAllah.one day~

                       malam tu kami gerak ke UTP..dan tak perlu nak hurai ..see this picture..

subhanaallah ..lautan manusia memenuhi dewan canselor UTP nie.
Majlis bermula pukul 815 malam dan tamat hampir pukul 11 malam.
alhamdulilah..dapat juga sedikit ilmu..

You May Also Like

2 comments

  1. cantiknyaa blik diaaa... hehe . murah pulak tu. lepas ni pi perak duk sana je la

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete