May 16, 2014

selamat hari guru

Assalamualaikum wbt

bangun dari tido..pegang nset..bukak msg.Allahhu...masih dihargai rupenya aku ni

Aku dapat msg dari student2 aku wish selamat hari guru.subhanaallah...syukur ya Allah..walaupun tak lah ramai yang wish tapi sekurang2nya mereka masih ingat kat aku yang kerdil ni



Terima kasih sangat uolls.
cikgu sayang kome laju2.

buat semua pendidik dan bakal pendidik
ikhlas kan hati untuk menjadi pendidik
Tugas seorang pendidik bukan hanya mengajar akademik tetapi juga mendidik sahsiah pelajar2 supaya menjadi anak yang soleh dan solehah.


No comments:

Post a Comment

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers