June 2014 - Jiakreatifelt

Jun 28, 2014

Promosi 1st ramadhan


Ada harga istemewa menanti♡

RM50--->RM30 FULL EDITBLOGPERSONAL 
RM150--->RM100 FULL EDITBLOG BUSINESS

TERHAD untuk 5orang sahaja!!!
Whassup saya:jia 0139977063
**Bank in dulu utk booking order list**
http://www.jiakreatifelt.com/

Jun 27, 2014

SIAPA NAK ORDER?

SELAWAT DAN SALAM KEATAS JUNJUNGAN BESAR NABI MUHAMMAD SAW

syukur lusa kite pose!!!

dah bersediakah kite?

ok2..dikesempatan ini saya ingin memohon maaf jika sepanjang entry saya ada yang mengguriskan hati.

kosong kosong k?

baiklah straight to the point...

bagi sesiapa yang berminat nak order edit website or blog 
nak promote produk jualan..
nak bagi blog kasi cun melecun..

mai2..aku tengah free nie..

jom lah menempah..sekarang!!
whassup/msg:jia 0139977063

Jun 24, 2014

siapa die dulu tak penting
setiap orang ada sejarah silam.
dan yang penting..jangan hidup dengan sejarah silam..
"kite mengungkit masa silam orang lain
kite sendiri tidak tahu adakah kite punya masa depan"

Jika benarlah desas desus mengatakan bekas model Majalah playboy ini telah memeluk agama islam secara rasminya maka aku panjatkan kesyukuran.
siapa tak kenal dengan model nonmuslim tetapi amat suka memakai pakaian muslimah?
tak perlu aku nyatakan malah dah ramai yang tahu.
FELIXIA YEAP
Semoga awak istiqamah ..dan Allah menjaga awak..aminn

aku terbaca dari facebook ustaz Ebitlew
ini apa yang berlaku apabila perempuan menolak..

dah lama tak update blog sendiri..
alhamdulilah..masih diberi idea untuk cerita dan kongsikan sedikit dengan korang semua





melihat pada wajah wajah di atas..mesti korang rase pelik kan.

sebenanrrnya inilah yang berlaku kepada wanita yang menolak pinangan.Silelaki yang kejam berasa tidak puas hati sehingga sanggup membakar atau mencurahkan asid ke wajah wanita2 ini.

jom baca lebih lanjut disini...

http://www.ryot.org/photos-these-women-were-doused-in-acid-for-turning-down-marriage-proposals/559641

Jun 17, 2014

GLA teman setia wanita
Ramai yang kata :
shaklee ni mahal kan..?
yela produk shaklee ni mahal pada pertama kali beli..dan ia boleh tahan sampai 2 bulan.

terutamanya Gla complex
Gla ni orang kate macam teman rapat wanita la.sebab dari gla je boleh memberi manfaat macam2.Tetap yakinilah Semua itu dengan izinNya jugakkan.Dan Allah suke pada hamba Nya yang berusaha.Dan memberi hasil adalah dari Dia.Tetapi tak salah untuk mencube..dan ramai yang menyakininya.Kalau nak tahu testimoni..boleh pm or whassup aku k.


sebelum itu jom tengok apa lah yang best sangatttt...gla complex ni
  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  • Membantu meningkatkan kesuburan (bagus utk mereka yg ingin cuba hamil)
  • Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
  • Membantu dalam menangani menopos
  • Kanser (cyst dan fyboid)
  • Menguatkan kuku dan rambut
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
  • Membantu menangani eczema/alahan/ulser
  • Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  • Menguatkan imuniti tubuh
  • Memperlahankan proses penuaan
  • Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
  • Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  • Mengawal kolesterol


dalam 1 botol ni ada 60 biji.Dan boleh tahan selama 2 bulan..:)
bagi sesiapa yang berminat:

sms/whassup aku jia 0139977063

Jun 16, 2014

salah aku?



mereka membenci aku berpakaian begini

"kolot"
"bertudung labuh dan berpurdah"

yang menyedihkan mereka itu adalah saudara seislam.
aku maafkan kalian mengata sedemikian..kerana yang berpakaian begini bukan terhad untuk orang yang bergelar ustazah sahaja tetapi ia bebas kepada mereka yang bergelar muslimah.

aku ingin berubah pimpin aku ke jalan Nya

Jun 14, 2014

UPT POSITIF
Kalau korang tengok pada tajuk mesti korang juga dah menjangka!
nah!memang detik ini yang aku nanti-nanti kan .
tersenyum lebar aku saat aku melihat munculnya 2 line 
apabila keluar nya dua line..ini maka bermulalah perubahan status kepada setiap pasangan yang telah sah bernikah.Jadi mummy and daddy..!~yeayyyy..
Namun besarnya amanah yang Allah beri kepada mereka yang bertuah untuk memikul tanggungjawab ini.
Nampak tak double line?
bestnyer kan..detik2 itu.Tetapi apakan daya aku
...rupa-rupanya aku.....
 bermimpi.
ooh...MIMPI rupenya..
Namun,ia menjadi suatu mimpi yang paling indah buat aku.Aku harap ia menjadi satu kenyataan suatu hari nanti.amin.
doakan kami..ye kawan-kawan semua.

Jun 12, 2014

Rahsia jerawat
 
 
 
 
Lokasi jerawat di wajah anda mungkin disebabkan oleh faktor-faktor berikut:

1&2: Sistem pencernaan - Kurangkan makanan segera, lemak & tingkatkan pengambilan air suam.

3: Hati - Kurangkan makanan berminyak dan bahan tenusu.

4,5&7: Kurang minum air - Tingkatkan pengambilan air suam

6: Jantung – Jaga tekanan darah. Kurangkan makan pedas dan daging. Tingkatkan pemakanan kaya Omega-3

8: Buah pinggang - Anda mungkin kurang minum air. Lebihkan minum air masak dan kurangkan garam dan kafein.

9&10: Pernafasan – Elakkan badan dari menjadi terlalu panas, kurangkan gula dan banyak bersenam.

11&12: Hormon – Stres dan hormone punca utama. Pastikan tidur yang cukup, lebih minum air & tingkatkan sayuran.

13: Usus – Lebihkan makanan berserat, banyakkan minum teh herba.

14: Penyakit – Badan anda mungkin sedang melawan bakteria untuk elakkan dari sakit. Banyakkan berehat dan berfikir positif.

Jun 5, 2014

FULL EDIT BLOG KAK UMMU ZAYID
 
 
 
 

syukur..alhamdulilah..dengan rasminya blog ini telah pun siap design.

terima kasih kepada kak UMMU kerana mempercayai khidmat jiakreatifelt.com

apa apapun selamat maju jaya kak dalam bisnes yang diceburi.

jom ziarah blog beliau

 

Jun 1, 2014

segmen Blowalking by Ain Eddihar *1



klik banner untuk join

JUNE GIVEAWAY OLEH MA

Tekan Banner Diatas Untuk Menyertai

Ditaja oleh :


Senarai Hadiah :
Double Stemcell RM 250 | TOPUP RM65 | Perla Coffee Rm35++ | 1 Set Tupperware Rm63 | Penanda Buku | Frame | Wallet | Mac Eye Liner

JOM SERTAI SEKARANG 

Pemenang dipilih berdasarkan
-Top Refferal  
-Tag rakan plg byk 
-Random 
kuat ?



#muhasabahdiri
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

@templatesyard