Jun 14, 2014

UPT POSITIF

Kalau korang tengok pada tajuk mesti korang juga dah menjangka!
nah!memang detik ini yang aku nanti-nanti kan .
tersenyum lebar aku saat aku melihat munculnya 2 line 
apabila keluar nya dua line..ini maka bermulalah perubahan status kepada setiap pasangan yang telah sah bernikah.Jadi mummy and daddy..!~yeayyyy..
Namun besarnya amanah yang Allah beri kepada mereka yang bertuah untuk memikul tanggungjawab ini.
Nampak tak double line?
bestnyer kan..detik2 itu.Tetapi apakan daya aku
...rupa-rupanya aku.....
 bermimpi.
ooh...MIMPI rupenya..
Namun,ia menjadi suatu mimpi yang paling indah buat aku.Aku harap ia menjadi satu kenyataan suatu hari nanti.amin.
doakan kami..ye kawan-kawan semua.

2 comments:

  1. lorhh mimpi rupenye.. da senyum sampai telinga dah first bace tadi.. kikikii

    ReplyDelete
  2. kikiki.doakan ia mnjdi 1 kenyataan..

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers