Asus zenfone 6

by - August 29, 2014

Jujur..dah jatuh cinta dekat handphone jenama asus ni pada pandangan pertama lagi.
Sekarang ni saya pakai samsung galaxy note ii dan masih lagi ada warranty.
Tetapi entah kenapa tetibe je rasa nak memiliki si asus ni..
Huhuhu...
Nak tanya pendapat ok ke tak yer asus zenfone 6 ni..?

You May Also Like

2 comments

  1. adik sy pakai yg zenfone ni...1k lebih kn hrga dia? mmg best fungsi dia..6inci kn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooh..mungkin ms adik awak beli tu nset ni baru keluar kan.sebb sy tgk lately ni hrga die dah x smpe 1k.

      Delete