Aug 4, 2014

POSTER BOIKOT

teruskan memboikot..
boikot jangan hanya bermusim...

2 comments:

  1. betul tu.. boikot harus berterus. diorang tu tak boleh diberi muka..
    tapi scary kan poster ni.. seram tengok. simple tapi mendalam.

    ReplyDelete
  2. semoga usaha kita membuahkan hasil dan produk-2 yang menyalurkan bantuan pada israel akan menghentikan saluran mereka secara sedar atau tidak

    #prayforgaza

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers