Nov 24, 2014

APPLICATION FB #SAYTHANKS

Assalamualaikum wbt

alhamdulilah hari ini hari isnin..dan masih diberi peluang untuk bernafas di bumi Allah ini.

pepagi ni duk bukak FB macam biasa dan terjumpalah new application di FB.

#saythanks!
sangat menarik yang mana kite boleh lahirkan atau kongsikan ucapan terima kasih kepada kawan2 atau family kite.
Just klik je..dan automatik video itu pun siap..~~

https://www.facebook.com/thanks

sedikit screencapture~!


melalui gambar di atas, korang boleh pilih untuk #saythanks kepada siapa.dan nanti scroll ke bawah pilih la gambar gambar yang berkaitan.dan siap boleh share terus!
simple step 1,2 and 3~!


1 comment:

  1. Sy Tag awak :D http://shapurplegirl.blogspot.com/2014/11/giveaway-rm100-untuk-seorang-pemenang_25.html

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers