Dec 21, 2014

tiada lagi panjang jela

Assalamualaikum wbt

yeay..hari ini saya berjaya buatkan sidebar widget jadi pendek...

sebelum ni dah try nak buat tabber widget yang simple..tetapi tak tahu kenapa tak menjadi.Mungkin sebab script kot.(huhu,..ntah la tak pandai sangat)

contoh tabber widget 

Alhamdulilah,akhirnya saya jumpa jugak tutorial yang simple!~

alhamdulilah.inilah tabber widget saya

Rujukan:
  1. Kotak pesanan
  2. Blog list
  3. Tabung
  4. Archive
  5. Ping

  • Bagi mereka yang nak try ..jom belajar dari sini SINI





4 comments:

  1. Salam,

    Boleh shsre mcm mne nak buat? Nak try jgak laa..")

    Terima kasih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummslm wbt

      sis boleh klik link yang sy letak kat atas tu..

      Delete
  2. lya lg x paham mde2 ni smua.. juast guna apa y basic je

    ReplyDelete
  3. mcm nak cube je.. hihi.. thanx share :)

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers