Jan 30, 2014

CUSTOM BLOG DESIGN ENNY


SYUKUR alhamdulilah..

baru baru ini aku dapat tempahan cover timeline facebook plus custom design blog dari Kak +enny sharina sarkawi 

hEpi sANGat dapat Buat cuSTOmer hePI PluS BERpuas hati.

jom kite layan hasil kerja tangan aku yang tak seberapa ini



sambil sambil tu jangan lupe follow blog beliau 

#bagi mereka yang ingin membuat tempahan..boleh pm aku di fb jiakreatifelt.

jazakaallah

Jan 24, 2014

CUSTOM DESIGN BLOG QEMA





selamat pagi semua.

wah!!!baru hari ni dapat update blog.Bukan pe 1 tersangat lah busy dan yang kedua tak tahu nak tulis pe.tak de idea.

apa-apapun..minggu ni aku duk edit 4 blog shaklee dan alhamdulilah ini adalah blog pertama yang aku berjaya siapkan.
masih menanti 3 lagi blog.

oklah kawan2 jom kite follow blog beliau ni


Jan 18, 2014

in progress

 
 

aku sedang menyiapkan custom design blog untuk x-roomate aku masa zaman belajar dolu dolu.
dah berkahwin dah sahabat aku ni dan mempunyai seorang cahaya mata lelaki.
dari doodle yang aku lukis tu ada nampak tak kebahagian ?
hihihihi

apa-apapun..semoga siti nurul akmal gembira dan berpuas hati dengan design doodle nie.Selepas ni,nak design blog beliau pulak.

Dikesempatan ini,aku nak ajak semua tolong doakan kesembuhan anak sahabat aku ni.Anaknya sedang demam panas dan kini masih berada di Hospital.
Semoga Allah memberi kesembuhan kepada akif.Be strong!
 
 
 

Jan 17, 2014

Barakallah Oki Setianna Dewi



Dari raut wajahnya yang cantik dan senyumannya yang manis pasti ramai yang akan terpesona.
Siapa tak kenal dengan anna altafunnisa` a.ka. Oki Setianna Dewi.Pelakon Ketika Cinta Bertasbih ini telah pun sah menjadi seorang isteri kepada seorang lelaki yang sangat bertuah,Rio.


barakallah..

sama cantik sama padan 
semoga Allah memberkati pasangan ini dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah.amin

jom kite layan busana pengantin yang di gayakan oleh Oki Setiana Dewi.


tengok patung kat belakang tuh..amat jarang ada kat Malaysia macam nie kan


OSD bersama pereka pakaian muslimah pengantin 


Oki sangat menitikberatkan tentang pemakaian pengantin muslimah beliau.






Timeline cover FB



Alhamdulilah..siap sudah order timeline cover fanpage 

jom ramai2 kite like fanpage beliau dan support business beliau


Jan 16, 2014

tanda2 hati kotor


#sekadar renungan dan muhasabah diri

Jan 15, 2014

CERAMAH USTAZ ABDULLAH KHAIRI



JEMPUT HADIR SEMUA MEMERIAHKAN MAJLIS ILMU INI.
:)

Jan 9, 2014

CUSTOM DESIGN BLOG MYSARA

 
 

alhamdulilah..siap jugak tempahan custom design blog untuk +Mysara Ab Rahman 

terima kasih awak sebab sudi mengambil tempahan dari jiakreatifelt.

jom semua kite terjah blog beliau..

 

CUSTOM DESIGN BLOG KAK INA

 
 
 


Jutaan terima kasih kepada kak +norazlina sweetie  kerana mengambil tempahan custom design dari jiakreatifelt
semoga Allah memurahkan rezeki kak:)

oklah jom semua terjah blog kak+norazlina sweetie 


 

Jan 3, 2014

EDIT BLOG FATIMA


jom melawat blog beliau kerana beliau menjual produk kecantikan.
mana tahu ada yang berkenan di hati

TERIMA KASIH DAUN KELADI

Jan 1, 2014

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Designed by Beautifully Chaotic