Feb 26, 2014

teruknyer....

Feb 20, 2014

dah lamenyer...tak update blog



syukur masih diberi kesempatan untuk mengupdate blog
walaupun jarang bukak blog dan menulis di entry ..tapi aku dapat rasakan semakin berkurangnya followers di blog ini.

hukhukhukhuk
kenapa anda unfriend saya?

apapun minta maaf bagi mereka yang pm di fb dan sangat la lambat saya reply..bukan sebab saya sombong tapi kekangan kerja dan kepenatan yang melampau sejak 2 menjak ini.

dan alhamdulilah hari ni ada sedikit kelapangan untuk on laptop dan menaip.
saya harap saya tidak akan kehilangan followers lagi.



Feb 5, 2014

custom design blog Februari


tEMA kali ni bagi blog kak +norazlina sweetie (my regular customer)

ialah kasih sayang.

so,aku macam biasa buatkan untuk blog beliau.Dengan harapan beliau berpuas hati.

jom semua terjah blog beliau yang sudah pun berwajah baru.^________^



Feb 4, 2014

Jubah jahitan sendiri


alhamdulilah dan syukur di panjat ke hadrat Ilahi.

hari ini saja nak berkongsi..yang aku berjaya jahit abaya sendiri.

dan terima kasih kepada +Jubah Abaya SiFu  sebab membuat pola abaya yang sangat mudah.

percaya atau tidak.,aku bukanlah dari jurusan pereka fesyen dan memang zero bab menjahit jahit nie.

tapi masa zaman sekolah dulu kite ada belajar KH kan.ERT?
So peluang tu je la digunakan sebaik2 nya untuk menjahit.Masih ingat lagi masa form 3 kena jahit sarung bantal.teruja habis ketika itu.Bila dah siap jahit kena tunjuk kat cikgu dan dapat markah.!best nyer zaman tu

oklah,berbalik kepada abaya yang aku jahit sat nie..korang nak tengok tak hasil kerja aku?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Designed by Beautifully Chaotic