Mar 30, 2014

Custom design blog

assalamualaikum wbt dan salam ahad untuk semua!
syukur ke hadrat Ilahi kerana masih di beri kesempatan untuk mencoret kan sesuatu dalam blog aku nie.Tak dapat nak janji bila lagi selepas ini yang blog ini akan di update.InsyaAllah jika ada masa dan kelapangan pasti aku akan luang kan sedikit masa.

nah!tengah hari ni aku nak kongsikan design blog.

Blog ini bertemakan bisnes.Dan kalau melihat melalui gambar di atas sudah tentu korang sedia maklum bisnes apa yang beliau joined nie.Shaklee dah menjadi 1 fenomena kepada masyarakat kita akhir2 ini.
Kakak Nadiah ni memilih warna pink sebagai tema blog beliau.
jom tanpa banyak bicara jom kite ziarah serta jangan lupa untuk follow sekali k.:)



yang ini sangat mengujakan kerana my regular customer kak +norazlina sweetie .Yang ini adalah tema bagi bulan April.Tema kali ini adalah berkenaaan perasmian.Kenapa perasmian?

Mar 27, 2014

Design baru untuk kesayanganku

 
 
teringin nak terbang tinggi..^^;
alhamdulilah..blog usang sudahpun berjaya di bersihkan.
tema kali ni adalah berkenaan dengan semangat aku untuk lebih berjaya di masa akan datang.

Mar 24, 2014

oh my lappy

 
 
 
 
syukur masih diberi peluang untuk menulis
dan kebetulan cuti sekolah ni digunakan sebaik2 ny untuk mengupdate blog sendiri dan meneruskan kerja2 mendesign blog customer.
 tetapi,kali ni Allah uji sikit..my lappy cannot on.
apa kene ntah?=( mule2 rase sangat depressed sebab kalau tak de laptop macam mane nk siapkan kerja2 mendesign kan..kan
 
tapi alhmadulilah..setiap kesulitan ada kemudahan
Allah gerakkan hati suami ku untuk meminjamkan laptop suami kepada isterinyer
huhhuhu.thankss darling

so sekarang ni laptop aku masih belum boleh on dan mungkin kalau ada rezeki lebih..nk usha2 laptop baru kot.(ahaksss....)laptop tu lah banyak jasanya..
 
kenapa ni sayang..kau merajuk dengan aku ke..?ooh my lapppy...

Mar 19, 2014

rase nk penampor pun ade ...^________^

Mar 11, 2014

Kapten Norudin Abd Majid bekas juruterbang B777 Fleet Mas di Malaysia




Bukan calang-calang orang. Beliau merupakan ketua bahagian pesawat 777 sewaktu berkhidmat di MAS.
Apabila ditanyakan pendapat beliau apakah yang berlaku ke atas MH370, beliau dengan penuh yakin berkata:
"HILANG! Benar-benar hilang!"
Beliau memberi jawapan yang pada saya di luar jangkaan jawapan seorang juruterbang.
Dan apabila ditanya bagaimana cara untuk mencari, beliau merespon:
"Kita perlukan doa daripada orang-orang soleh dan ahli keluarga..
Sekiranya teknologi sains tidak berjaya, maka kita kena guna cara lain.
Benda ni ada kaitan dengan sains dan pencipta sains itu sendiri (Allah)"...tambahnya.
Fuhh dahsyat !!

Mar 10, 2014

cinta mereka




tersentuh dengan bait kata2..dari OKI untuk suaminye...

SHiemaCMa 1st Giveaway



klik banner
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Designed by Beautifully Chaotic