Blog lebih matang - Jiakreatifelt

Jan 9, 2015

Blog lebih matang

Assalamualaikum wbt

huhuhu..naik taip cepat2 sebab lagi beberapa minit nk pukul 10mlm.Nak tengok MLM.InsyaAllah.saya cube siapkan entry kali ini dengan selajunya.hahahaaha..

Oklah..memandangkan dah lama sangat(lama ke..?rasenya dalam seminggu lebih) tak mengupdate blog.Blog dibiarkan senyap macam tu sebab memang planning nak ubah design blog jadi lebih kemas dan simple.Kalau boleh nk blog yang lebih matang seusia dengan umur yg dah hampir ke 3series.Macam tak percaya je..rasenya baru semalam berlari2 dipadang sekolah.hihihihi

Back to topic!~
Saya nak cite 1 persatu mengenai design kali ni.

Background:

kali ini blog saya lebih mengunakan warna putih.tetapi sebenarnya design sebelum ni pun dah guna kaler putih.Tapi putih kali ini bercorak bintik(itupun kalau uolls perasan)

Logo:

yey..ade logo blog.

Homepage:

Masih mengekalkan konsep homepage.Kalau nak tahu apekah itu homepage.ce korang klik butang HOME dalam blog nie.Korang akan nampak macam introduction mengenai blog nie.
                    
                                              inilah homepage blog saya!~
Footer:

Bahagian yang berada di bawah blog ini lah yang paling saya suke.entah kenapa saya suke..mungkin sebab nampak macam elegan kot.hihihihi..

oklah yang semuanya still same..konsepnyer.

dan harapan kali ini,saya harap blog saya ni lebih mesra pengguna dan lebih ringan serta lebih ramai pengunjung.Amin..

ok!dah!~JOM TENGOK MLM..tataaaa...




1 comment:

  1. nice . singgah sini yee ! felt memenag untuk orang yg suka kreatif2 eh ? sbb kakak saya pon blajar teknologi kreatif dekat U. dia punye nama tihahfelt ! follow blog shahril balik ehh !

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

@templatesyard