Jan 16, 2015

Domain Renewal

Assalamualaikum wbt dan salam jumaat!

syukur hari ni saya dah sihat mungkin tak sepenuhnya tapi insyaAllah boleh menaip post kali ni ..maka itu sudah cukup baik.3 Hari dah saya demam-kebah-demam.Yang paling best.,, suami sanggaaat menjaga dan melayan saya ketika sakit.Allah...syukur alhamdulilah.Terima kasih suamiku, +Shah Shukri .hihi3

oklah,sepanjang duk demam ni,rutin harian tetap diteruskan.cume tak berani nak ambil tempahan editblog.Tetapi syukur alhamdulilah..rezeki Allah itu Luas kan.So sekarang dah ok sikit..boleh la menyiapkan tempahan.

Kelmarin bukak email..dapat lah invoice dari NetkL



"Renewal domain jiakreatifelt.com"

seriesly saya hampir terlupe yang sebenarnya saya kena bayar RM35 utk renewal domain ni setiap tahun 
Mujur dapat invoice kalau tak dapat naya ler..sebab saya ni pelupe sikit.
So,apalagi..teruslah membuka M2U untuk menjelaskan.dah settle!!

oklah,,,bagi mereka yang berminat nk tukar domain dari blogspot ke .com,.my, or etc..boleh la g kat sini na.


ada macam2 harga..so boleh la pilih ikut kemampuan kan.


No comments:

Post a Comment

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers