FOLLOWERS HILANG!!! - Jiakreatifelt

Jan 21, 2015

FOLLOWERS HILANG!!!

Assalamualaikum wbt

agak lama jugak tak update blog sendiri.Saya demam 5 hari kejap ~demam~ kejap ok..macam tu la keadaan nya.Dan alhamdulilah hari ini saya sihat sepenuhnya dan syukur masih diberi kesempatan untuk memperbaiki diri.InsyaAllah



 Macam biasa,kalau blog ni on off..mesti followers pun hilang..Saya sedar saya adalah bloggers suam2 je maka bile malas/takde idea nk update entry ni...secara taklangsung trafik blog pun jatuh mendadak.Takpelah saya amik sebagai pelajaran dan kekuatan untuk lebih rajin mengupdate entry2 yang bermanfaat.(Akui kesilapan diri sendiri)


Nak Highlight sikit:saya pun tak tahu la awat la followers saya ni range nie je~.2659.. esok2 2660..esok2 2659 semula...(mesti korang kate bersyukurlah sekurang2nya ada kan).Siapalah agaknya yang sedang mempermainkan perasaan saya ni?
Agak sedih mulanya sebab kekurangan followers even seorang pun Saya rase mcm kehilangan yang besar.Bayangkan saya pernah hilang 5-6 followers akibat dari saya jarang update blog selama 2 bulan lebih...huauhuahhua.

----->nampak sangat blog saya ni kurang menarik hurm....

ok ok..saya belajar untuk redha~!dan kembali dengan semangat baru.yeayyyy...
jom BW!!!!



10 comments:

  1. follower sy plak x bertambah sejak sebulan lps...lagi sedih...huhuhuhuh

    ReplyDelete
  2. eerk boleh eh jadi cenggitu ? first time ni dengar cem ni huhuhu..
    tp yg CT prasan.. kalau dekat dashboard mmg bilangan akan lebih satu daripada bilangan di blog..
    sbb di dashboard blogger kira kita skali as follower.. kalo di blog tidak..
    maaf le kalau silap.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker.sy x jadi mcm tu.jmlh follower dashboard sm dgn kat blog.hu3.

      Delete
  3. biasa la tu kak. sy update hari2 pun ada je yg unfollow. hehe XD

    ReplyDelete
  4. hihi, saya xpernah check ade yg follow ke tak. ade jugak pernah jadi. watlek watpeace walaupun ade je rasa gusar di hati. huhu

    ReplyDelete
  5. sama je kita ni..blogger suam2 kuku..follower SB tak penah bertambah dalam 4 bulan lepas..lagi haru

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

@templatesyard