Feb 26, 2015

SUKE LAGU INI

Assalamualaikum wbt

Kome dah tengok ke cerite Suamiku Perfect 10?
Baru je semalam sy tengok..

Jalan cerite yang mudah..tapi best.!
Lakonan Aaron aziz dan lisa surihani ni ..tertusuk di jiwa ku.
Nak tahu best ke tak..
sila2lah google.
Saya cume nak highlightkan lagu tema bagi cerite nie.



Nak bagi berapa bintang ya....(gaya Farah quin)

Lagu tema bagi cerita ni ialah - Seluruh Cinta
Nyanyian Dato' Siti Nurhaliza dan Cakra Khan

Tetibe...tersuke la pulak lagu nie...

No comments:

Post a Comment

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers