VIDEO:COMEL SUNGGUH ANAK TOMOK

by - February 16, 2015

ARRIAN SHAH.
Anak seorang penyanyi popular sampai sekarang dan kalau dulu beliau di kenali sebagai vokalis kumpulan NEWBOYZ.
Mohon yer tomok dan isteri..saya just nak share kecomelan anak awak..!~
Orang kate tengok la sapa mak ayahnya kan.
Memang diakui yang mak ayah arian memang lawa2 ..so terhasillah arian yang cute overload nie.

Ini adalah antara video terbaik..
walaupun sebenarnya banyak lagi yang terbaik dan mencuit hati.
Tomok sering kongsikan telatah anaknya di FB dan IG.

Ingat lagi tak video arrian mase kecik2..?
sampai jadi viral dan parody lagi.hahahaha


tengok..masa baby lagi dah comey..





beruntung dapat anak comey dan bijak..!!
sy selalu stalker ig Tomok bukan nak tengok bapanya tapi nak tengok anaknya yang super cute nie.
Kalau tak dapat tengok gelagat budak pandai ni rase macam nak demam ..hahahaha



You May Also Like

2 comments

  1. Hahha sama kak , siap buat wallpaper hp gamabr si arrian ni , comel giler , hope dpt ank comel cm dye :)

    ReplyDelete
  2. ehehe budak ni nanti makin besaq mesti makin kecoh mulut tu.. pipi gebus geram tengok ehehe..

    ReplyDelete