Feb 16, 2015

VIDEO:COMEL SUNGGUH ANAK TOMOK

ARRIAN SHAH.
Anak seorang penyanyi popular sampai sekarang dan kalau dulu beliau di kenali sebagai vokalis kumpulan NEWBOYZ.
Mohon yer tomok dan isteri..saya just nak share kecomelan anak awak..!~
Orang kate tengok la sapa mak ayahnya kan.
Memang diakui yang mak ayah arian memang lawa2 ..so terhasillah arian yang cute overload nie.

Ini adalah antara video terbaik..
walaupun sebenarnya banyak lagi yang terbaik dan mencuit hati.
Tomok sering kongsikan telatah anaknya di FB dan IG.

Ingat lagi tak video arrian mase kecik2..?
sampai jadi viral dan parody lagi.hahahaha


tengok..masa baby lagi dah comey..




video
video

beruntung dapat anak comey dan bijak..!!
sy selalu stalker ig Tomok bukan nak tengok bapanya tapi nak tengok anaknya yang super cute nie.
Kalau tak dapat tengok gelagat budak pandai ni rase macam nak demam ..hahahaha



2 comments:

  1. Hahha sama kak , siap buat wallpaper hp gamabr si arrian ni , comel giler , hope dpt ank comel cm dye :)

    ReplyDelete
  2. ehehe budak ni nanti makin besaq mesti makin kecoh mulut tu.. pipi gebus geram tengok ehehe..

    ReplyDelete

Follow me

Hai.!Saya Jia.

Saya mengambil tempahan full edit blog; ☑personal dan ☑business. ➹Nak yang responsive template blog; insyaAllah boleh request Harga? Yang pastinya mampu milik dan berpatutan. Email: ✉najiahshaharain@gmail.com Whatsapp: ✆0174428730 ☂Untuk review produk boleh email sy :najiahshaharain@gmail.com

Followers